Artikels – Verbonden2020-03-24T09:54:39+01:00

Altijd verbonden, altijd geïnformeerd. Grasduin in de artikels en vind inspiratie op je weg naar jouw Office of the Future.

Powered by Intel®

Verbonden

Het kantoor krijgt een nieuwe rol

Onlangs werden kantoordeuren weer voorzichtig geopend. Geen stormloop op de eerste kantoordag, maar een voorzichtige, weloverwogen terugkeer. Zij die thuiswerk beu zijn, mogen gerust zijn: het kantoor zal niet verdwijnen. Want in de hybride werkomgeving speelt het kantoor wel degelijk een centrale rol: die van de 8 C’s.

Bereid je voor op een vlotte terugkeer naar kantoor

We kunnen weer voorzichtig terugkeren naar kantoor. Al zal dat op een andere manier zijn. Want we leerden dat we anders moeten werken en ervaarden ook dat we anders kúnnen werken. Opdat ook jouw organisatie kan evolueren naar een hybride werkomgeving vernieuwde HP the Office of the Future. En jij kan deze unieke experience nog steeds beleven!

Werk ook onderweg op een productieve manier

Mobiele werknemers leggen dagelijks heel wat kilometers af. En hun geplande klantenbezoeken en meetings volgen elkaar vaak snel op. Deze professionals hebben dan ook nood aan een mobiel en licht ecosysteem waarmee ze overal veilig aan de slag kunnen gaan. Gerty Seutens, HP Category Manager Business Desktops, Notebooks & Mobility, laat je in deze Tech Talk-video kennismaken met een mobiel ecosysteem. Kijk of lees je mee?

Print zorgeloos met HP+

Het digitale en virtuele tijdperk is aangebroken. We werken meer dan ooit remote en vergaderen ook online. Toch kunnen we niet zonder papier. Een document nalezen bijvoorbeeld gebeurt nog het beste op papier. Of samen ...

Waarom printen waardevol blijft

De digitalisering deed enkele jaren geleden al zijn intrede. De voordelen zijn niet min. Want wie digitaal werkt, handelt taken bijvoorbeeld sneller af. Zo zijn papieren brieven grotendeels vervangen door e-mails. Die laatste worden vrijwel onmiddellijk bezorgd bij de ontvanger nadat de afzender op ‘verzenden’ drukte. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Toch blijft papier zijn eigenwaarde behouden.

Veilig met je laptop op vakantie

De zomervakantie is gestart! En daarmee eindelijk ook de kans om opnieuw te reizen en te genieten van een fijne tijd weg van huis. In eigen land maar – indien de gunstige evolutie zich voortzet – ook in het buitenland.

HP ZCentral biedt je intensieve rekenkracht op afstand.

Power users hebben rekenkracht nodig. Maar tegelijkertijd snakken ze naar vrijheid. De vrijheid om te werken waar ze willen. De single-source remote workstation-oplossing van HP ZCentral met Windows 10 Pro centraliseert rekenkracht waardoor power users snel en veilig kunnen werken waar ze maar willen.

HP EliteBook 840 Aero: gebouwd voor hoe jij werkt

Flexibiliteit is een veelgevraagde eigenschap. Want wie flexibel is, kan in verschillende situaties ingezet worden. Maar dit keer hoef jij je niet aan te passen … De HP EliteBook 840 Aero werd immers speciaal gebouwd voor hoe jij werkt.