Artikels2021-08-20T13:21:25+02:00

Altijd verbonden, altijd geïnformeerd. Grasduin in de artikels en vind inspiratie op je weg naar jouw Office of the Future.

Powered by Intel®

Artikels

Hoe veilig werk jij?

30 november 2021|

Het winteruur deed recent weer zijn intrede. De dagen worden korter, de nachten langer. De ochtend- en avondspits vindt weer plaats in het donker. Opletten en de veiligheid garanderen is dus de boodschap. Niet enkel wanneer je je verplaatst, ook als je werkt. Want cybercriminelen loeren om de hoek. Hoe zit het met jouw veiligheid?

Neem print mee in je digitale transformatie dankzij de HP cloud oplossingen

20 oktober 2021|

We werken steeds meer op een digitale manier. Zeker in de hybride werkomgeving waarin we overal even efficiënt willen werken en dus geen stapels papieren willen meenemen van onze thuiswerkplek naar onze desk op kantoor. Toch worden printomgevingen vaak nog op een traditionele manier geconfigureerd en beheerd. De voordelen van een transformatie naar de cloud zijn echter niet min; zeker met HP cloud oplossingen zoals HP Roam, HP Secure Print en HP EveryonePrint.

HP en het WWF slaan de handen in elkaar

12 oktober 2021|

Samen beschermen en herstellen ze meer dan 80.000 hectare bos. Moderne bedrijven begrijpen dat ze op een maatschappelijk verantwoorde manier moeten ondernemen. Zo ook HP. Al in 1987 gaat HP bijvoorbeeld van start met een recyclingprogramma voor hardware. In de jaren 90 komen er zelfs recyclingprogramma’s voor inkt- en tonercartridges bij. Dankzij die inspanningen behaalt HP in 2010 enkele mijlpalen: zo maakte HP meer dan 1 miljard inktcartridges met gerecycled plastic en ontwikkelde HP de eerste pvc-vrije printer ter wereld. En ook nu blijft HP zich inspannen op het vlak van duurzaam ondernemen.

Maak van je kantoor een aantrekkelijke werkplek.

6 oktober 2021|

Veel kenniswerkers werkten in 2020 en een groot deel van 2021 thuis. De eerste thuiswerkmomenten verliepen misschien niet zo vlot als gehoopt: geen extra scherm voorhanden of de keukentafel als desk. Ondertussen zijn thuiswerkers – meestal – voorzien van een ingerichte thuiswerkplek; apart of in een gedeelde ruimte. Thuiswerkers werken dan ook graag in hun thuiskantoor. Toch is het belangrijk dat ze regelmatig naar kantoor gaan. Maak van je kantoor daarom een aantrekkelijke werkplek. Zo wisselen je werknemers hun thuiswerkdagen graag af met kantoordagen.

Werk overal in stijl met de HP Elite Folio

27 september 2021|

Je werkt op een mobiele manier. Af en toe bezoek je jouw klanten on site of vergader je face to face met jouw collega’s. Je omarmt maar al te graag deze mobiele werkwijze die de hybride werkomgeving zo typeert. En dat doe je natuurlijk graag in stijl met een lichte Windows 11 Pro-notebook: de HP Elite Folio.

Verboden toegang voor cybercriminelen

15 september 2021|

Cybercriminelen liggen overal op de loer. Tot een jaar geleden viseerden ze servers. Maar sinds er meer van thuis gewerkt wordt, verlegden ze hun focus naar endpoint devices die vaak de zwakste schakel blijken te zijn. Met HP Wolf Security geef je cybercriminelen geen enkele kans. Lees hier hoe ook jij jouw deuren thuis, op kantoor en op eender welke werkplek stevig kan vergrendelen.

Het kantoor krijgt een nieuwe rol

7 september 2021|

Onlangs werden kantoordeuren weer voorzichtig geopend. Geen stormloop op de eerste kantoordag, maar een voorzichtige, weloverwogen terugkeer. Zij die thuiswerk beu zijn, mogen gerust zijn: het kantoor zal niet verdwijnen. Want in de hybride werkomgeving speelt het kantoor wel degelijk een centrale rol: die van de 8 C’s.

Bereid je voor op een vlotte terugkeer naar kantoor

24 augustus 2021|

We kunnen weer voorzichtig terugkeren naar kantoor. Al zal dat op een andere manier zijn. Want we leerden dat we anders moeten werken en ervaarden ook dat we anders kúnnen werken. Opdat ook jouw organisatie kan evolueren naar een hybride werkomgeving vernieuwde HP the Office of the Future. En jij kan deze unieke experience nog steeds beleven!

Werk ook onderweg op een productieve manier

16 augustus 2021|

Mobiele werknemers leggen dagelijks heel wat kilometers af. En hun geplande klantenbezoeken en meetings volgen elkaar vaak snel op. Deze professionals hebben dan ook nood aan een mobiel en licht ecosysteem waarmee ze overal veilig aan de slag kunnen gaan. Gerty Seutens, HP Category Manager Business Desktops, Notebooks & Mobility, laat je in deze Tech Talk-video kennismaken met een mobiel ecosysteem. Kijk of lees je mee?

Print zorgeloos met HP+

9 augustus 2021|

Het digitale en virtuele tijdperk is aangebroken. We werken meer dan ooit remote en vergaderen ook online. Toch kunnen we niet zonder papier. Een document nalezen bijvoorbeeld gebeurt nog het beste op papier. Of samen ...

Waarom een tuinkantoor een goed idee is

2 augustus 2021|

De thuiswerkplek. De meeste kenniswerkers hebben tegenwoordig wel een werkplek in huis. Een leuk ingerichte hoek in de woonkamer bijvoorbeeld of zelfs een apart thuiskantoor dat volledig voorzien is van de nodige tools en technologieën. Biedt je huis echter onvoldoende ruimte om een (aparte) werkplek te voorzien? Dan vormt het tuinkantoor misschien wel dé oplossing. Waarom een tuinkantoor een goed idee is? Dat ontdek je hier.

Haal de natuur in je hybride werkomgeving

26 juli 2021|

Ieder mens heeft een aangeboren verlangen om verbonden te zijn met de natuur. Wetenschappers noemen dit biofilie. Spijtig genoeg is er van een connectie met de natuur in de meeste kantoren weinig terug te vinden. Een biofiel ontworpen gebouw haalt de natuur binnen. Planten zijn een onderdeel van zo’n ontwerp dat je makkelijk zelf zonder grote investeringen kan realiseren.

Waarom printen waardevol blijft

19 juli 2021|

De digitalisering deed enkele jaren geleden al zijn intrede. De voordelen zijn niet min. Want wie digitaal werkt, handelt taken bijvoorbeeld sneller af. Zo zijn papieren brieven grotendeels vervangen door e-mails. Die laatste worden vrijwel onmiddellijk bezorgd bij de ontvanger nadat de afzender op ‘verzenden’ drukte. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Toch blijft papier zijn eigenwaarde behouden.

Verminder de CO2-uitstoot van je organisatie

9 juli 2021|

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog op de agenda bij veel organisaties. Werkgevers realiseren zich immers dat het ieders taak is – ook die van ondernemingen – om te zorgen voor een beter klimaat en dus op een duurzame manier te ondernemen.

Veilig met je laptop op vakantie

6 juli 2021|

De zomervakantie is gestart! En daarmee eindelijk ook de kans om opnieuw te reizen en te genieten van een fijne tijd weg van huis. In eigen land maar – indien de gunstige evolutie zich voortzet – ook in het buitenland.

HP ZCentral biedt je intensieve rekenkracht op afstand.

28 juni 2021|

Power users hebben rekenkracht nodig. Maar tegelijkertijd snakken ze naar vrijheid. De vrijheid om te werken waar ze willen. De single-source remote workstation-oplossing van HP ZCentral met Windows 10 Pro centraliseert rekenkracht waardoor power users snel en veilig kunnen werken waar ze maar willen.

HP EliteBook 840 Aero: gebouwd voor hoe jij werkt

15 juni 2021|

Flexibiliteit is een veelgevraagde eigenschap. Want wie flexibel is, kan in verschillende situaties ingezet worden. Maar dit keer hoef jij je niet aan te passen … De HP EliteBook 840 Aero werd immers speciaal gebouwd voor hoe jij werkt.

Een licht en mobiel toestel biedt je vrijheid

7 juni 2021|

Het weer wordt stilaan beter en het blijft langer licht. Snak jij er ook naar om tijdens het thuiswerken sommige taken op een andere werkplek in of rond je huis af te werken? Om zo de routine een beetje te doorbreken of wat meer inspiratie op te doen? Dan heb je nood aan een mobiel ecosysteem met onder andere een licht, maar toch krachtig toestel. Zo trek jij eropuit met je vederlicht thuiskantoor.

Blijf geconcentreerd; ook tijdens zonnige werkdagen

1 juni 2021|

Het wordt stilaan warmer en je wil uit je (thuiswerk)kot. Ongevraagd werd je een jaar geleden plots gekroond tot voltijdse huismus. Een verademing voor de ene, een beproeving voor de andere. Lonkt het buitenleven nu de temperaturen beetje bij beetje stijgen en de zon steeds? Zou je liever buiten wat tijd doorbrengen in plaats van in je (thuiswerk)kot? We helpen je om afleiding te vermijden en geconcentreerd te blijven; ook tijdens zonnige werkdagen.

Klaar voor de toekomst met the Office of the Future van HP! Ontdek er meer over tijdens een unieke experience.

26 mei 2021|

Het is duidelijk: we moeten op een andere manier werken. In 2019 al kon je kennismaken met de moderne werkplek die HP schetste in the Office of the Future. Vandaag gaan we echter een stapje verder. Want de hedendaagse werkplek evolueert naar een hybride werkomgeving waarin we overal veilig en efficiënt moeten kunnen werken. Hoe je zo’n hybride werkomgeving creëert? Ontdek er meer over tijdens een unieke, online experience.

Militaire tests voor betrouwbare mobiele HP-toestellen

18 mei 2021|

We werken waar we willen. Gewoon omdat het kan dankzij de Windows 10 Pro secured-core pc’s, maar ook omdat we het nodig hebben. Mobiel werken, kan soms veel van je notebook vragen. De HP Elite pc’s zijn daarom niet alleen compact, stijlvol en innovatief ontworpen. Ze voldoen bovendien aan meerdere