Snel en eenvoudig jouw besturingssysteem herstellen? Dat kan met HP Sure Recover. Automatisch nog wel! En zelfs zónder netwerkverbinding of hulp van de IT-afdeling. Superhandig wanneer je on-the-go bent.

HP Sure Recover biedt support op twee niveaus

Malware sluipt soms onopgemerkt onze pc binnen en kan dan voor downtime zorgen. Iets wat we echt wel kunnen missen tijdens onze goedgevulde werkdagen. Gelukkig kan je op software gebaseerde malware elimineren. Bijvoorbeeld door Windows 11 Pro opnieuw te installeren. Maar zo’n re-imaging kan tijdrovend zijn en ten koste gaan van jouw productiviteit. Gelukkig is er HP Sure Recover; zowel voor de individuele gebruiker als voor het IT-team.

HP Sure Recover voor de gebruiker

HP Sure Recover maakt gebruik van de HP Endpoint Security Controller. Hierdoor kan je als gebruiker snel je pc re-imagen. Zónder dat je contact moet opnemen met IT en zelfs zonder netwerkverbinding.

HP Sure Recover voor IT

Sommige toestellen hebben baat bij een regelmatige re-imaging. HP Sure Recover stelt jouw IT-team dan ook in staat om het re-imagen van een groot aantal toestellen vlot in te plannen.

Meer weten over HP Sure Recover? Bekijk het filmpje hieronder.

Krijg de veiligste Windows ooit met Windows 11 Pro

Overal veilig kunnen werken zónder downtime is nodig in een hybride werkomgeving. Om dat mogelijk te maken werd HP Wolf Security ontwikkeld. HP Wolf Security omvat verschillende technologieën – zoals HP Sure Recover – die een diepgaande bescherming bieden; zowel onder, in als boven het OS. Meer zelfs, ze zitten geïntegreerd in Windows 11 Pro-toestellen zoals de HP EliteBook 830. Windows 11 Pro is de veiligste Windows ooit met krachtige ingebouwde beveiliging.

In de kijker: HP EliteBook 830 met kant-en-klare-krachtige beveiliging

Zakelijke gebruikers weten perfect wat ze willen en nodig hebben. Vaak staan dunne en lichte notebooks mét doorgedreven beveiliging op hun verlanglijst. Wist je trouwens dat pc’s met beveiligde kern – zoals de HP EliteBook 830 – de veiligste Windows-pc’s ooit zijn, met kant-en-klare krachtige beveiliging die proactief werkt om infecties te voorkomen, informatie beschermt en beveiliging een stuk minder ingewikkeld maakt? De specificaties van dit mobiele toestel op een rijtje:

  • Intel® Core™ i7 vPro® processor
  • Windows 11 Pro
  • Ultralicht & dun
  • Bijzonder veilig dankzij HP Wolf Security
  • Batterij die meer dan 14 uur meegaat
  • Batterij die tot wel 50 % oplaadt in 30 minuten

Kortom, met HP Sure Recover kan je overal gerust aan de slag gaan.