HP raadt Windows 10 Pro voor bedrijven aan

Met HP Sure Recover kan je snel en eenvoudig een nieuwe ‘image’ van je apparaat maken met alleen een netwerkverbinding. IT kan zelfs een re-imaging voor het hele pc park inplannen.

Re-imaging is belangrijk, maar kan een pijnlijk lang proces zijn.

Of je nu weet dat je een aanval hebt meegemaakt of niet, het opnieuw installeren van Windows 10 Pro is een heel effectieve manier om op software gebaseerde malware te elimineren. Helaas, zo een re-imaging kan heel tijdrovend zijn ten koste van jouw productiviteit en die van de IT-afdeling.

HP Sure Recover maakt gebruik van de HP Endpoint Security Controller om je zo snel in staat te stellen een re-image van je device naar de nieuwste OS-afbeelding uit te voeren. En dat zonder contact op te nemen met IT, een bekabelde netwerkverbinding volstaat.

Sommige toestellen hebben baat bij een regelmatige re-imaging. HP Sure Recover stelt IT in staat om een re-imaging voor een hele vloot van toestellen in te plannen en er zo voor te zorgen dat elke unit op gezette tijden ‘vers’ kan beginnen. En omdat dit wordt ingeschakeld door de HP ESC en uitgevoerd wordt via het BIOS, kan HP Sure Recover zelfs vanaf een lege harde schijf een pc van een nieuwe image voorzien, zelfs vanaf een lege harde schijf zonder besturingssysteem!

Veilig herstel voor iedereen.

HP Sure Recover biedt zowel grote als kleine ondernemingen een oplossing. Voor kleine bedrijven zorgt HP Sure Recover voor de nieuwste Windows 10 Pro van HP. Klanten met een aangepaste software-omgeving kunnen hun nieuwste bedrijfsimage vanaf de FTP of HTTP, waar deze online wordt gehost, vernieuwen.

Ontworpen met het oog op een goed beheer.

Een goed beheer is de sleutel tot het beveiligen van een hele organisatie. Kleine bedrijven kunnen HP Sure Recover lokaal inschakelen met behulp van HP Client Security Manager Gen4. Voor zakelijke gebruikers is HP Sure Recover ontworpen voor eenvoudig beheer op afstand met de Gen2 plug-in HP Manageability Integration Kit voor Microsoft® System Center Configuration Manager, waardoor IT snel apparaten kan configureren, re-imaging kan plannen en meer.

Bekijk hier een filmpje over HP Sure Recover: