Op een hybride manier werken, is de toekomst. Zo zal je – als kenniswerker – kantoordagen afwisselen met thuiswerkdagen en zal je zelfs onderweg aan de slag gaan. De nood om overal veilig te werken is dan ook bijzonder hoog. Wat je hiervoor nodig hebt? Een mobiel toestel met diepgaande bescherming. Maak kennis met de HP EliteBook x360 en HP Sure Start van HP Wolf Security.

Krijg de veiligste Windows ooit met Windows 11 Pro

HP Wolf Security omvat verschillende technologieën die geïntegreerd zijn op toestellen zoals de HP EliteBook x360 met Windows 11 Pro; de veiligste Windows ooit met krachtige ingebouwde beveiliging. De technologieën van HP Wolf Security bieden je een diepgaande bescherming; zowel onder, in als boven het OS. Eén van die technologieën is HP Sure Start.

Wat doet HP Sure Start?

HP Sure Start controleert de BIOS-code. Is het BIOS gekraakt? Dan start HP Sure Start je apparaat opnieuw op en wordt een veilige ‘gouden kopie’ van het BIOS geladen. BIOS is trouwens de afkorting voor Basic Input/Output System. De BIOS is onder andere verantwoordelijk voor het opstarten van je systeem. Je kan het vergelijken met een bibliotheek met een set basisinstructies voor de eerste communicatie tussen het besturingssysteem en de hardware. Tijdens het opstarten van een pc – wanneer het besturingssysteem nog niet geladen is – is dit ook de enige software die beschikbaar is. Alle hardware wordt één voor één geïnitialiseerd.

Als het pc-BIOS wordt aangevallen of beschadigd raakt, herstelt HP Sure Start het en biedt automatische databescherming die centraal door jouw IT-team kan worden beheerd. Dit betekent dat HP Sure Start met Dynamic Protection het BIOS elke 15 minuten gaat controleren, eventuele aanvallen gaat afweren, mogelijke beschadigingen gaat detecteren en het BIOS automatisch gaat herstellen.

In de kijker: HP EliteBook x360 met kant-en-klare-krachtige beveiliging

Dat een notebook veilig moet zijn, is een understatement. Wie wisselt van werkplek logt bijvoorbeeld vaak in op andere – minder veilige – netwerken. Of misschien werk je vaak met vertrouwelijke (bedrijfs)gegevens; ook onderweg. Uiteraard moet dat op een veilige manier kunnen. De HP EliteBook x360 met Windows 11 is hier een ideaal toestel voor. Dit toestel is immers voorzien van de diepgaande bescherming die HP Wolf Security jou biedt; onder andere met HP Sure Start. Wist je trouwens dat pc’s met beveiligde kern – zoals de HP EliteBook x360 – de veiligste Windows-pc’s ooit zijn, met kant-en-klare krachtige beveiliging die proactief werkt om infecties te voorkomen, informatie beschermt en beveiliging een stuk minder ingewikkeld maakt? Zo kan jij overal veilig aan de slag. De specificaties van dit ultramobiele toestel? Die vind je hieronder.

  • Intel® Core™ i7 vPro® processor
  • Windows 11 Pro
  • Duurzame energiebron
  • Convertible notebook
  • Geef meekijkers geen kans
  • Audio van Bang & Olufsen