Hoe werk je veilig?

Veiligheid primeert op Computer Security Day.

30 november: Computer Security Day. Onze pc’s, die bieden ons steeds meer bescherming tegen cybercriminaliteit. Cybercriminelen gaan dan ook op zoek naar andere manieren om binnen te dringen in het netwerk, vaak via endpoint devices zoals printers en scanners. Hoe werk je veilig?

HP beveiligt jouw computers.

Je hoeft het niet ver te zoeken. Want HP en Windows 10 Pro voorzien ingebouwde beveiligingsfuncties (de zogenaamde HP Sure-producten) in de HP Elite pc’s. Hierdoor hebben deze toestellen meerdere beschermingslagen. Zo ga je in alle veiligheid aan de slag in jouw werkomgeving. Wil je hier meer over weten?

HP Enterprise: veilige printers en scanners.

Hoe werk je extra veilig? Met de Enterprise-reeks ontwierp HP printers en scanners die ook malware kunnen detecteren en verhelpen. En dankzij de upgradebare firmware kunnen beveiligingsfuncties tijdens de levenscyclus makkelijk up-to-date gehouden worden. Ontdek meer.

HP Managed Print Services

Security is natuurlijk meer dan enkel jouw devices, data en documenten beveiligen. Het gaat er ook om te begrijpen hoe een organisatie een effectief printbeveiligingsbeleid kan implementeren en hier proactief mee aan de slag kan gaan. Ook hier staat HP voor je klaar met Managed Print Services. Dé oplossing voor een efficiëntere maar ook veiligere printomgeving. Meer weten?

Sta jij op Computer Security Day ook even stil bij de veiligheid van jouw werkomgeving?