HP Workstations Data Science Software Stack

Powered by NVIDIA®

De HP Workstations Data Science Software Stack: doe meer met data

Datawetenschappers verwerken niet alleen bijzonder veel data, ze manipuleren ze ook intensief om geavanceerde data-analyses uit te kunnen voeren. Sterker nog, ze passen deep learning of machine learning toe. En ze willen vooral snel en efficiënt werken; zónder het minste tijdverlies. Dat kan met een HP workstation; voorzien van de HP Workstations Data Science Software Stack. Deze toestellen zijn speciaal gemaakt om áltijd en óveral aan de slag te gaan met veel datasets. En alsof dat nog niet genoeg is, kunnen deze uiterst krachtige machines makkelijk uitgebreid worden.

Tips voor datawetenschappers om tijd te winnen

Als datawetenschapper wil je géén tijd verliezen. Efficiënt werken is bijgevolg broodnodig in jouw vak. Wij geven je zes tips om tijd te winnen.

Download whitepaper

HP Z8 G4 with NVIDIA GPU’s or Public Cloud for heavy data science tasks

Datawetenschap is een rekenkundig zware taak. Welke oplossing vormt de beste investering: een HP Z8 G4-machine of een cloudoplossing?

Download whitepaper

Wat is HP Workstations Data Science Software?

Met deze software vermijd je gedoe met licenties, worden updates automatisch uitgevoerd én verlies je zelf geen tijd met het installeren ervan.

De extra inbreng van HP

De software die aangeboden wordt, wordt vooraf getest zodat jij er zeker van bent dat dit goed werkt op jouw toestel. En dat is nog niet alles … Want HP werkt samen met de softwareleveranciers om ook de drivers van de HP-toestellen te optimaliseren.

De meerwaarde voor jou?

Je bespaart veel tijd bij het configureren én onderhouden van jouw omgeving door te kiezen voor een krachtig HP-toestel met de HP Workstations Data Science Software Stack. Zo kan je meteen zorgeloos aan de slag om data in no time te verwerken, manipuleren en analyseren.

Toestellen met de HP Workstations Data Science Software Stack

Welke HP-toestellen uitgerust kunnen worden met de HP Workstations Data Science Software Stack? Dat zijn onder andere de HP ZBook Studio en HP ZBook Fury. Op onze productenpagina vind je meer informatie over deze toestellen.

Contacteer mij

Gelieve contact met mij op te nemen

Naam*
HP mag mij mailen*
HP mag mij bellen*

Door mijn gegevens te verzenden, stem ik in met de Privacy Statement en Terms of Service.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.