We werken waar we willen. Omdat het kan, maar ook omdat we het nodig hebben. Mobiel werken, kan echter veel van jouw toestel vragen. HP-toestellen zoals de HP Elite Dragonfly zijn daarom niet alleen compact, stijlvol en innovatief ontworpen, ze voldoen bovendien aan meerdere betrouwbaarheidsspecificaties en ze hebben maar liefst 120.000 uur aan kwaliteitstesten moeten ondergaan. Elegant vanbuiten? Zeker. Robuust vanbinnen? Absoluut! Benieuwd aan welke veeleisende tests HP-toestellen onderworpen worden?

Triltest

Deze test simuleert de trillingen van meer dan 1.500 kilometer landtransport, omdat jouw HP-toestel zo mobiel moet zijn als jij zelf bent.

Stoftest

Er wordt zes uur lang continu stof op een systeem geblazen om te zorgen dat de interne en externe onderdelen blijven werken in extreme omstandigheden.

Hittetest

Bij deze test worden de toestellen blootgesteld aan extreme temperaturen van maar liefst 60° C. Op die manier zullen de toestellen ook werken wanneer ze een hele dag in een hete auto gelegen hebben.

Hoogtetest

De toestellen worden in een testruimte geplaatst waarin de druk op een hoogte van ruim 4.500 meter wordt gesimuleerd. Dus of je nu in de bergen bent of in een helikopter zit, jouw HP-toestel kan de uitdagingen van jouw werkomstandigheden altijd aan.

Temperatuur schoktest

Bij deze test worden de toestellen blootgesteld aan temperatuurwisselingen gaande van 60° C naar -51° C. Zo blijft jouw notebook foutloos werken, ook als je van een gekoelde binnenruimte naar een bouwplaats gaat.

Functionele schoktest

De HP-engineers laten de toestellen in zes verschillende richtingen stoten in een reeks van in totaal achttien mechanische schokken. Dit zorgt ervoor dat mobiele toestellen de belasting van continu reizen kunnen ondergaan.

Kwaliteit zit in HP’s DNA

Nu we op vrijwel iedere plek aan de slag willen gaan, wint kwaliteit nog aan belang. Daarom onderwerpt HP zijn toestellen aan bijzonder zware kwaliteitstesten. Op die manier kunnen hybride werknemers hun werkplek zelf kiezen én er zeker van zijn dat hun toestel hen hier probleemloos in volgt. Naast kwalitatief sterk, moeten toestellen uiteraard ook veilig zijn. Net daarom rust HP zijn toestellen uit met HP Wolf Security: een reeks van diepgaande beveiligingstechnologieën.

Krijg de veiligste Windows ooit met Windows 11 Pro

Windows 11 Pro is de veiligste Windows ooit met krachtige ingebouwde beveiliging.

Ultramobiel en kwalitatief toestel met kant-en-klare krachtige beveiliging van HP Wolf Security: HP Elite Dragonfly

Een voorbeeld van een ultramobiel toestel dat slaagde voor HP’s kwaliteitstesten is de HP Elite Dragonfly. Deze pc met beveiligde kern is de veiligste Windows-pc ooit, met kant-en-klare krachtige beveiliging die proactief werkt om infecties te voorkomen, informatie beschermt en beveiliging een stuk minder ingewikkeld maakt. Bovendien neem je dit prachtig stuk magnesium met diamond-cut accenten en helder touchscreen zo overal mee naartoe, zonder dat je bang moet zijn van de schokken terwijl je reist. De specificaties van dit toestel op een rijtje.

  • Intel® Evo™ platform powered by Intel® Core™ i7 vPro® processor
  • Windows 11 Pro
  • 13.5 inch (34,3 cm) touchscreen
  • Tot 2 TB PCIe® NVMe™ M.2 SSD TLC
  • Vanaf 0,99 kg
  • Overal zorgeloos samenwerken met HP Presence