Hoe werk je veilig?

Docking stations en docking displays: onmisbaar in de mobiele werkwereld van vandaag. Waarom, vraag je je af? Vroeger waren notebooks dikker (en zwaarder) waardoor ze over verschillende poorten beschikten, maar tegelijkertijd ook een belemmering vormden om mobiel te werken. Nu zijn notebooks veel dunner en bijgevolg ook veel lichter waardoor mobiel werken gemakkelijker wordt. Dat dunnere aspect heeft als gevolg dat er minder poorten aanwezig zijn. Maar ook hier biedt HP een oplossing … USB-C-docking: universeel, beheersbaar én uitbreidbaar.

Mobiele docking stations voor de mobiele workforce.

We werken echt overal. Waar we ook werken, we willen snel aan de slag kunnen en dat met de juiste tools en technologieën zoals Windows 10 Pro. Mobiele dockings passen volledig in het verhaal om overal snel operationeel – en dus productief – te kunnen zijn. Dit soort dockings bestaat in verschillende formaten en laat je toe om niet enkel gebruik te maken van meerdere poorten, maar om ook snel stroom toe te voegen aan jouw notebook.

Vaste docking stations en docking displays op de werkplek.

In je home office of op kantoor kun je ook gemakkelijk gebruik maken van vaste docking stations of zelfs docking displays. Via 1 USB-C-kabel connecteer je jouw HP-notebook met Windows 10 Pro en kan je aan de slag. Zelfs een tweede monitor aansluiten gaat heel gemakkelijk. USB-C-docking: universeel, beheersbaar én uitbreidbaar.

Benieuwd om meer te ontdekken over docking stations en docking displays? Of wil je weten waarom HP overstapte van mechanische docking naar USB-C-docking? Ontdek er meer over in deze Tech Talk-video.