Hoe werk je veilig?

Het weer wordt stilaan beter en het blijft langer licht. Snak jij er ook naar om tijdens het thuiswerken sommige taken op een andere werkplek in of rond je huis af te werken? Om zo de routine een beetje te doorbreken of wat meer inspiratie op te doen? Dan heb je nood aan een mobiel ecosysteem met onder andere een licht, maar toch krachtig toestel. Zo trek jij eropuit met je vederlicht thuiskantoor.

Vlieg je werkdag door met de HP Elite Dragonfly

Met een gewicht van nog geen kilogram kunnen we stellen dat de HP Elite Dragonfly met Windows 10 Pro een lichtgewicht is. Wat dit x360-toestel met touchscreen nog specialer maakt? Enerzijds, het feit dat Windows 10 Pro-pc’s met beveiligde kernen1 een geïntegreerd hardware- en softwareplatform bieden dat een extra beveiligingslaag onder het besturingssysteem toevoegt, waardoor firmware-aanvallen nu en in de toekomst worden voorkomen. Anderzijds, de bijzondere afwerking met diamond-cut accenten en de exclusieve Dragonfly Blue-kleur. Benieuwd naar meer? Bekijk dan de unboxing video van Lewis Hilsenteger van Unbox Therapy.

Werk in stijl met de HP EliteBooks

In stijl doorheen je werkdag; liefst met een licht toestel? Dan zijn de HP EliteBooks zeker iets voor jou. Recent innoveerde HP trouwens deze reeks van Windows 10 Pro secured-core pc’s. Niet alleen is het toetsenbord stiller en werden deze notebooks achteraan voorzien van microfoons waardoor het geluid beter wordt, maar beschikken ze ook over een anti-glare scherm. Zo ben jij zeker van de meest innovatieve technologie om te werken waar je wil.

Nieuw: HP Elite Folio

HP innoveert niet enkel de reeds bestaande producten, maar blijft ook nieuwe producten ontwikkelen die jou optimaal ondersteunen in jouw dagelijkse professionele activiteiten. Maak kennis met de HP Elite Folio: een elegante, 2-in-1-notebook met Windows 10 Pro die beschikt over een verbluffend scherm en een batterij die lang meegaat.

Met een lichte notebook van HP verander je zo van werkplek, zonder in te boeten aan kracht en veiligheid.

1. Pc’s met beveiligde kernen vereisen een specifieke configuratie om de meest hoogwaardige bescherming tegen aanvallen volledig tot uiting te laten komen.