Op het einde van het jaar blikken we traditioneel terug op wat geweest is, maar maken we tegelijkertijd plannen voor de toekomst. Terugkijkend op 2022 gingen nog meer werknemers op een hybride manier aan de slag. Toch missen ze vaak nog de juiste tools om ook thuis even productief te kunnen werken als op kantoor. Waarom als werkgever dan niet investeren in volledig uitgeruste thuiswerkplekken? Ideaal om het nieuwe jaar productief in te zetten.

De kantoorwerkplek versus de thuiswerkplek

Op kantoor zijn werkplekken vaak voorzien van een computer met groot scherm en de nodige accessoires zoals een klavier en muis. Op de thuiswerkplek ligt dat net een tikkeltje anders, hoewel werknemers er ook veilig en productief moeten kunnen werken. Uiteraard dien je rekening te houden met de noden en wensen van de werknemers. Niet iedereen heeft immers een aparte thuiswerkplek ter beschikking. Hierdoor is een headset onmisbaar om toch ongestoord een videovergadering bij te kunnen wonen. Ook is de ene thuiswerkruimte kleiner dan de andere. Een draagbaar tweede scherm is in dat geval misschien handiger dan een groot exemplaar. We helpen je graag op weg om de best mogelijke thuiswerkplek te configureren voor al jouw werknemers.

Vervolledig de uitrusting met een extra scherm

Naast een toestel – notebook of desktop – kunnen ook accessoires de productiviteit verhogen. Denk maar aan een tweede scherm. De HP EliteDisplays besteden bijvoorbeeld veel aandacht aan ergonomie en beschikken zo over de nieuwste HP Eye Ease-technologie waarbij enkel de schadelijke blauwtinten gefilterd worden en de andere kleuren mooi tot hun recht komen. Met een ingebouwde webcam is de HP EliteDisplay E273m 27 inch Monitor het ideale toestel voor wie vaak thuiswerkt.

Benieuwd naar meer mogelijke configuraties om te investeren in een volledig uitgeruste thuiswerkplek voor jouw werknemers?

Windows 11 Pro is ontworpen voor hybride werken

Krachtig voor werknemers. Consistent voor IT. Veilig voor alles. Blijf productief, waar het werk je ook heen brengt.

Kies een toestel op maat mét kant-en-klare krachtige beveiliging

Iedereen heeft nood aan een veilig toestel. Toch zijn er nog individuele verschillen en wensen. Wie bijvoorbeeld grote bestanden verwerkt en in meerdere processor intensieve applicaties tegelijkertijd werkt, heeft een krachtig toestel nodig zoals de HP ZBook Fury 15/17. Dit toestel is voorzien van een Z Turbo Drive die zorgt voor een razendsnelle opslag én van een Intel® Xeon® processor die op zijn beurt zorgt voor een hoge performance. Alsof dat nog niet genoeg is, kan dit toestel gemakkelijk uitgebreid worden. Hierdoor kan er productiever dan ooit gewerkt worden, ook op de thuiswerkplek.

Daarnaast zijn pc’s met beveiligde kern – zoals de HP ZBook Fury 15/17 – de veiligste Windows-pc’s ooit, met kant-en-klare krachtige beveiliging die proactief werkt om infecties te voorkomen, informatie beschermt en beveiliging een stuk minder ingewikkeld maakt. Zo kunnen jouw werknemers niet enkel op een productieve, maar ook op een veilige manier werken. De specificaties van dit mobiele toestel met desktopkracht op een rijtje.

  • Tot Intel® Xeon® processor
  • Windows 11 Pro
  • Ondersteunt tot 12 TB opslag
  • Licht ontwerp: vanaf 2,27 kg
  • Eenvoudig uitbreidbaar voor memory en storage
  • Tot NVIDIA® RTX™ 5000 met Max-Q-ontwerp