We werken steeds meer mobiel. Feit is dat we vaak on the road zijn (kijk maar naar het toenemende verkeer op de grote verkeersassen) en we op verschillende locaties werken. Onze vaste werkplek veranderde eigenlijk in een hele werkomgeving waarbij we thuis, op kantoor, in een coworking-space … werken. Een omgeving waarin we efficiënt willen werken en veilig willen printen vanop eender welk device. Of dat nu onze pc, tablet of smartphone is.

De mobiele workforce

Neem nu Karel, keyaccountmanager. Gisteren werkte Karel een dagje op kantoor, vandaag en morgen werkt hij in zijn home office en volgende week is hij uitzonderlijk een hele dag on the road. Want Karel bezoekt dan enkele van zijn klanten voor noodzakelijke meetings met inachtneming van de afstandsregels. Tussen twee bezoeken door verwerkt hij zijn notities en maakt hij een verslag op van het bezoek. In deze tijden doet hij dat in zijn wagen op zijn smartphone of tablet, maar anders verkiest hij een koffiebar en notebook. Afspraak is om het verslag af te drukken en bij te houden in het klantenarchief. Vroeger kon Karel de printopdracht pas doorgeven als hij op kantoor of in zijn home office was. Dat hoeft nu niet meer dankzij HP Roam for Business.

Met HP Roam for Business zet je overal en vanop elk device jouw printopdracht klaar

Omdat Karel lang niet de enige is die vaak on the road werkt en de noodzaak heeft om onderweg te kunnen printen vanop eender welk device – want we werken steeds meer mobiel en willen dat op de meest efficiënte manier doen – werd HP Roam for Business ontwikkeld.

Met HP Roam for Business kunnen Karel en zijn collega’s printopdrachten vanop eender welk persoonlijk device klaarzetten. Ze kiezen simpelweg HP Roam als bestemming en uploaden zo hun printopdrachten naar hun persoonlijke wachtrij in de HP Roam-cloud. Makkelijk, toch?

HP Roam for Business: stap voor stap

  • Kies HP Roam – vanop elk device – als bestemming.
  • Upload jouw printopdracht naar jouw persoonlijke wachtrij.
  • Zodra je in de buurt bent van een HP-printer, ontvang je een melding van HP Roam for Business.
  • Geef jouw printopdracht(en) vrij via jouw mobiel device.
  • Pik jouw prints op.

HP Roam for Business: de voordelen op een rijtje

HP Roam for Business biedt jou enorm veel voordelen. We sommen ze nog een keertje voor je op:

  • Maak printen gemakkelijk voor gasten en gebruikers onderweg.
  • Geniet van een intuïtieve, universele printervaring op alle apparaten.
  • Bespaar met cloudservices en vermijd kosten en beperkingen van servergebaseerde oplossingen.

Wil je hier meer over weten? Lees dan zeker de whitepaper die HP hierover schreef of neem hier een kijkje.