Windows 11 Pro is ontworpen voor veilig hybride werken

HP trekt de kaart van schermen met een beeldverhouding – ook bekend als de aspect ratio – van 16:10 en 3:2 bij zijn nieuwste productinnovaties. Zo wil het technologiebedrijf gebruikers maximaal ondersteunen op elke werkplek. Onderzoek van de universiteit van Utah toont immers aan dat hoe hoger het scherm, hoe hoger de productiviteit is.¹

Wat betekenen de aangepaste beeldverhoudingen?

De aangepaste beeldverhoudingen 16:10 en 3:2 staan voor een hoger scherm, maar tegelijkertijd ook een verhoogde resolutie en pixeldichtheid. Zo genieten gebruikers van een scherper beeld, beschikken ze over meer digitale werkruimte en kunnen ze bijgevolg veel inhoud op hun scherm bekijken zonder te scrollen. Ideaal wanneer ze bijvoorbeeld op een locatie werken waar ze niet beschikken over een tweede scherm. We zetten beide beeldverhoudingen en hun kenmerken naast elkaar.

  • Meer verticale ruimte
  • Beeldscherm op ooghoogte
  • Groter clickpad en toetsenbord
  • Meer bekijken, minder scrollen
  • Hogere positie van de webcam mogelijk
  • Groter clickpad en toetsenbord

Benieuwd welke toestellen voorzien (zullen) zijn van de aangepaste beeldverhoudingen?

Toestellen met vernieuwde beeldverhouding en kant-en-klare krachtige beveiliging

Het scherm van de HP Elite 800 en 1000 G9 reeks heeft een beeldverhouding van 16:10. De HP Elite Dragonfly G3 zal dan weer 3:2 als aspect ratio hebben. Al deze pc’s met beveiligde kern zijn de veiligste Windows-pc’s ooit, met kant-en-klare krachtige beveiliging die proactief werkt om infecties te voorkomen, informatie beschermt en beveiliging een stuk minder ingewikkeld maakt. Zo kunnen gebruikers niet enkel overal productief, maar ook veilig aan de slag met slechts één scherm.

Ontdek hier hoe jouw productiviteit nog kan toenemen.

Windows 11 Pro is ontworpen voor hybride werken

Een eenvoudig, krachtig ontwerp en nieuwe functies om de productiviteit en focus van werknemers te verbeteren.