Het winteruur deed recent weer zijn intrede. De dagen worden korter, de nachten langer. De ochtend- en avondspits vindt weer plaats in het donker. Opletten en de veiligheid garanderen is dus de boodschap. Niet enkel wanneer je je verplaatst, ook als je werkt. Want cybercriminelen loeren om de hoek. Hoe zit het met jouw veiligheid?

Veiligheid primeert, ook bij remote work

Cybercrime is big business. Elke minuut bedreigen negen nieuwe malware-varianten computers en hun netwerk. Ver-van-mijn-bedshow? Integendeel. Cybercriminaliteit is overal aanwezig. Belnet, het internetnetwerk van de Belgische overheid, werd in mei 2021 slachtoffer van een grote cyberaanval. Zo’n tweehonderd organisaties, waaronder universiteiten, overheidsdiensten en onderzoeksinstellingen, werden getroffen. De gevolgen waren niet min … Voorzichtigheid is dus vereist. Zeker nu we steeds meer evolueren naar een hybride manier van werken waarbij we inloggen op verschillende netwerken: het kantoornetwerk, maar ook thuis en onderweg.

Ultieme bescherming met HP Wolf Security

 • Feit: het persoonlijke wifi-netwerk is vaak minder goed beveiligd dan het bedrijfsnetwerk.
 • Feit: in de trein gluren medepassagiers graag mee over je schouder.
 • Feit: cybercriminelen liggen echt overal op de loer.

Dankzij HP Wolf Security hoef jij je hier geen zorgen meer over te maken. Je bent immers maximaal beschermd tegen eender welke indringer of bedreiging. HP Wolf Security biedt al jouw endpoint-toestellen (zoals je pc, printer of scanner) de diepgaande beveiliging die jij als gebruiker nodig hebt.

Kant-en-klare krachtige beveiliging

Pc’s met beveiligde kern, zoals de HP EliteBook x360 830 met Windows 11, zijn de veiligste Windows-pc’s ooit, met kant-en-klare krachtige beveiliging die proactief werkt om infecties te voorkomen, informatie beschermt en beveiliging een stuk minder ingewikkeld maakt. Deze pc’s zijn voorzien van verschillende beveiligingsfuncties die niet alleen proactief bescherming bieden tegen dreigingen (HP Sure Sense en HP Sure Run), maar die ook zorgen voor een snel herstel na een eventueel beveiligingsprobleem (HP Sure Start en HP Sure Recover).

Veilig en plaatsonafhankelijk werken in the Office of the Future

Flexibiliteit is een grote troef in een remote werkomgeving. Dankzij de haarfijne technologie van HP Sure Sense en HP Sure Run krijgt malware geen kans en kunnen organisaties gerust zijn. Indien er zich toch een probleem zou voordoen, zorgen HP Sure Start en HP Sure Recover ervoor dat gebruikers hier geen hinder van ondervinden en in een veilige modus hun werk verder kunnen zetten. Vandaag zetten werkgevers veiligheid dan ook hoog bovenaan hun prioriteitenlijstje. Op die manier kunnen werknemers in alle veiligheid en met de beste tools en technologieën aan de slag gaan in hun hybride werkplek: een moderne werkomgeving die plaatsonafhankelijk werken mogelijk maakt en ondersteunt.

Laat veiligheid en plaatsonafhankelijk werken je niet los? Duik er hier verder in.

In de kijker: HP EliteBook x360 830

Wie werkt met de HP EliteBook x360 830 mag gerust zijn: cybercriminelen krijgen niet de minste kans om je ideeën te stelen. Deze ultralichte notebook neem je bovendien zo overal mee naartoe. En alsof dat nog niet genoeg is, werk je – dankzij het 360° kantelbare scherm – hoe jij wil. Benieuwd naar meer? De specificaties van dit bijzonder veilige toestel op een rijtje.

 • Intel® Core™ i7 vPro® processor
 • Windows 11 Pro
 • Ultralicht & dun
 • Batterij kan tot wel 13 uur en 15 minuten meegaan
 • Energiezuinig FHD IPS-touchscreen van 13.3 inch (33,8 cm)
 • 2 Thunderbolt™ 4 met USB4™ Type-C®,
  2 SuperSpeed USB Type-A,
  1 hoofdtelefoon/microfoon-combo,
  1 HDMI 2.0
 • Sneller opladen