Gemotiveerde medewerkers, innovatie en flexibiliteit zijn essentieel voor elke organisatie. Technologie kan hierbij een handje helpen.

Gemotiveerde medewerkers, innovatie en flexibiliteit zijn essentieel voor elke organisatie. Technologie kan hierbij een handje helpen.

Uitdagingen voor een veranderende werkplek

Het is duidelijk dat er nood is aan een nieuwe manier van werken. Niet alleen lopen we tegen de grenzen aan van het huidige model – er is een groot strategisch voordeel te behalen door de shift nu te maken naar een nieuw model. We staan aan het begin van een nieuw tijdperk, waarin we hertekenen waar en hoe we werken.

Op weg naar het Office of the Future

Download whitepaper

Werk waar en wanneer u wil met dezelfde productiviteit als op kantoor.

HP biedt oplossingen voor iedere gebruiker. Ontdek onze mobiele toestellen en hoe we ook voor u efficiëntie onderweg zonder compromis kunnen waarmaken.

Ontdek hier onze mobiele oplossingen

Whitepapers

Nog meer weten over het Office of the Future?

Workforce of Tomorrow

Download

4 Megatrends That Will Reshape The Way We Work

Download

Designing new business realities

Download

StuBru At Work

StuBru at work wordt mee mogelijk gemaakt door HP. Want goede muziek en stijlvolle notebooks zorgen voor optimale prestaties op de werkvloer. Maar die werkvloer is wel stevig aan het veranderen. Met ‘The Office of the Future’ biedt HP bedrijven oplossingen aan om in te spelen op hun veranderende noden én die van hun werknemers. Want we werken vandaag op andere plaatsen, we vergaderen op andere manieren en we staan anders in het (werk)leven. Daarom brengt HP tijdens de live-uitzending op vrijdag bij het winnende bedrijf een complete VR Experience mee waarmee jij en je collega’s je eigen Office of the Future kunnen creëren!

Klinkt aanlokkelijk? Schrijf dan zo snel mogelijk jouw bedrijf in om mee te doen aan StuBru at work.

Inschrijven