HP raadt Windows 10 Pro aan.

Profiteer van minder gewicht met één compacte muis die meerdere apparaten ondersteunt en gemakkelijk in je notebooktas past. Navigeer overal door je documenten, spreadsheets, websites en meer met de compacte, draadloze HP Bluetooth Travel Mouse met 5 knoppen, die werkt op bijna elk oppervlak (zelfs glas) en zelfs op twee pc’s tegelijk.

Te gebruiken op bijna elk oppervlak.

Gebruik de muis op onvoorstelbare plekken met de track-on-glass-sensor, waarmee je op bijna elk plat oppervlak kunt navigeren, zelfs op glas.

Wissel van apparaat in plaats van muis.

Werk zonder problemen op twee pc’s tegelijk met één muis met dubbele Bluetooth®-koppeling. Met één druk op de knop schakel je gemakkelijk van het ene apparaat naar het andere.

Ervaringen op maat.

Gebruik de HP Accessory Center1-software om de vier programmeerbare knoppen² aan te passen met je voorkeuren en snelkoppelingen naar dagelijkse taken, de snelheid van de cursor aan te passen, koppelingen te verifiëren en de status van de batterij te controleren. Werk in alle rust met knoppen die geen geluid maken bij het klikken.

1. HP Accessory Center-software kan worden gedownload in de Microsoft Store en de Apple Store.
2. De twee programmeerbare knoppen aan de zijkant zijn standaard ingesteld op vooruit en achteruit. Het naar links en naar rechts te kantelen muiswiel is standaard ingesteld voor links en rechts scrollen.