Ontworpen om voortreffelijk samen te werken.

Powered by Intel®
Neem het voortouw met Windows 10 Pro-apparaten

HP EliteBook x360

Begin je de werkdag graag aan de flexdesk al grasduinend door de nieuwe e-mails via het praktische touchscreen? Heb je daarna een one-to-one in de vergaderzaal met aansluitend een brainstormsessie in open lucht? Zet je vervolgens jouw hersenspinsels even op een rijtje terwijl je via de loepzuivere audio luistert naar jouw favoriete song? Dit alles kan met deze convertible notebook met ultraheldere display die omstanders geen inkijk gunt in jouw fantastische ideeën dankzij de geïntegreerde beveiligings- en privacyfuncties.

Gratis upgrade naar Windows 111 wanneer dit beschikbaar is (zie hieronder)

Specificaties

Intel® Evo™ platform
powered by Intel® Core™ i7 vPro® processor
Windows 10 Pro
Duurzame energiebron
Convertible notebook
Geef meekijkers geen kans
Audio van Bang & Olufsen

Vind jezelf opnieuw uit met de HP EliteBook x360

Ga goedgemutst aan de slag met de HP EliteBook x360 en vlieg de dag door met dit lichtgewicht! Met deze convertible notebook werk je waar je wilt en hoe je wilt. Geef gluurders bovendien geen kans met het HP Sure View Integrated Privacy-scherm.

Accessoires

Succes gegarandeerd met deze accessoires!

HP Executive 14,1 inch dunne tas met bovensluiting

Comfortabel van en naar het werk met deze handige tas.

HP USB-C dock G5

Meer plaats creëren op je desk? Met de compacte HP USB-C dock G5 heb je slechts één kabel nodig om je toestellen met elkaar te verbinden.

HP Sure Key kabelslot

Beveilig je notebook, scherm, dock en accessoires met het HP Sure Key kabelslot.

HP 950MK muis en toetsenbord draadloos en oplaadbaar

Verhoog je productiviteit en werk in stijl.

1. Apparaat wordt geleverd met Windows 10 en een gratis upgrade naar Windows 11 of wordt geleverd met Windows 11 voorgeïnstalleerd. De Windows 11-upgrade wordt tussen eind 2021 tot begin 2022 uitgerold voor apparaten die ervoor in aanmerking komen. De timing verschilt per apparaat. Voor bepaalde functies is specifieke hardware vereist (zie aka.ms/windows11-spec).