HP raadt Windows 10 Pro voor bedrijven aan

Het beveiligen van bedrijfsgegevens en persoonlijke informatie is en blijft een constante zorg. Cybercriminelen passen steeds gesofisticeerdere technieken toe om zich toegang te verschaffen tot de netwerken van bedrijven en organisaties.

Windows 10 Pro biedt een uitgebreide ingebouwde en doorlopende bescherming waarop je kunt vertrouwen. Ook HP heeft een aantal ingebouwde beveiligingen die je notebook beschermen. In dit artikel lichten we toe hoe HP Sure Run schadelijke aanvallen op applicaties en processen helpt te neutraliseren. HP Sure Run zorgt ervoor dat de kritische processen blijven werken, ook als malware die probeert af te sluiten. HP Sure Run is geïntegreerd in de HP Endpoint Security Controller.

Softwareprocessen en applicaties houden uw pc veilig

Een groot aantal softwareprocessen en applicaties, van antivirussoftware tot cryptografische services, houden je pc veilig tijdens je werk. Deze processen beschermen je pc tegen malware die juist probeert de beveiligingsprocessen van je pc uit te schakelen, om zo toegang te krijgen tot je device. Maar naast malware, beschermen deze softwareprocessen en applicaties uw pc tegen aanvallen op data en persoonlijke gegevens.

HP Sure Run houdt kritieke processen actief

HP Sure Run maakt aanvallen onmogelijk door de beveiliging van je pc te versterken. Het is geïntegreerd in de hardware van je pc en beschermt essentiële beveiligingsprocessen zo tegen malware-aanvallen die ze proberen uit te schakelen. Processen worden bewaakt, de gebruiker wordt gewaarschuwd voor eventuele veranderingen en processen worden automatisch opnieuw opgestart als ze toch werden gestopt. HP Sure Run beschermt niet alleen belangrijke Windows-processen zoals antivirus- en firewallbescherming in Windows® Security Center, maar ook HP-functies zoals HP Client Security Manager Gen4, HP Sure Click en nog veel meer.

Geïntegreerd in de HP Endpoint Security Controller

HP Sure Run is geïntegreerd in de HP Endpoint Security Controller, de vertrouwde hardwarecomponent achter HP Sure Start Gen5, en is hierdoor veiliger dan een loutere softwarebescherming. Met HP Sure Run wordt de functie voor zelfherstel uitgebreid naar het besturingssysteem. Hierdoor kan HP je pc beschermen tegen aanvallen, ook als deze nog niet eerder zijn voorgekomen.

Eenvoudig beheer

Eenvoudig beheer is essentieel voor de beveiliging van een organisatie. Kleine bedrijven kunnen HP Sure Run lokaal beheren met HP Client Security Manager Gen4 en zo aangeven welke processen ze willen beschermen. Gebruikers van grotere ondernemingen kunnen HP Sure Run eenvoudig op afstand beheren met behulp van de plug-in HP Manageability Integration Kit Gen2 voor Microsoft® System Center Configuration Manager. Hiermee kan het IT departement gecentraliseerd beleidsregels instellen voor beveiligde processen.