Windows 11 Pro is ontworpen voor veilig hybride werken

Even je mail checken op de trein of het vliegtuig, een dossier raadplegen op café of restaurant, wat werken in een lobby … Het liefste doe je dit natuurlijk in alle discretie en wil je jouw privacy beschermen. Gooi jouw bedrijfsgegevens en die van jezelf niet te grabbel, maar zorg voor een doorgedreven computerbeveiliging dankzij HP Sure View van HP Wolf Security.

Krijg de veiligste Windows ooit met Windows 11 Pro

Met HP Wolf Security ben jij zeker van een diepgaande bescherming op jouw toestel. Ook op jouw HP EliteBook x360 met Windows 11 Pro. Bovendien kan je eender waar gerust aan de slag gaan, ook met vertrouwelijke gegevens. Want met slechts één druk op de knop activeer je het optionele geïntegreerde HP Sure View privacy screen. Zo wordt jouw scherm onleesbaar voor jouw omgeving terwijl de inhoud voor jezelf duidelijk zichtbaar blijft. Windows 11 Pro is de veiligste Windows ooit met krachtige ingebouwde beveiliging.

Meer weten over de bescherming van jouw bedrijfsgegevens? Bekijk het filmpje hieronder.

In de kijker: HP EliteBook x360 met kant-en-klare krachtige beveiliging

Moet een notebook voor jou veilig zijn? Omdat je vaak inlogt op andere netwerken bij het wisselen van werkplek en je met vertrouwelijke (bedrijfs)gegevens werkt? Dan is de HP EliteBook x360 met Windows 11 het ideale toestel voor jou: met HP Wolf Security werk je overal op de meest veilige manier. Wist je trouwens dat pc’s met beveiligde kern, zoals de HP EliteBook x360, de veiligste Windows-pc’s ooit zijn, met kant-en-klare krachtige beveiliging die proactief werkt om infecties te voorkomen, informatie beschermt en beveiliging een stuk minder ingewikkeld maakt? Alsof dat nog niet genoeg is, werk je ook hoe jij wil dankzij het 360° kantelbare scherm van dit toestel. De specificaties van dit ultramobiele toestel? Die vind je hieronder.

  • Intel® Core™ i7 vPro® processor
  • Windows 11 Pro
  • Duurzame energiebron
  • Convertible notebook
  • Geef meekijkers geen kans
  • Audio van Bang & Olufsen