Het beveiligen van bedrijfsgegevens en persoonlijke informatie is en blijft een constante zorg. Cybercriminelen worden steeds inventiever om binnen te dringen in netwerken van bedrijven en organisaties. HP’s antwoord hierop? HP Wolf Security.

Krijg de veiligste Windows ooit met Windows 11 Pro

HP doet al jaren onderzoek naar onze manier van werken. Omdat we steeds meer evolueren naar een hybride werkomgeving waarin we overal veilig aan de slag moeten kunnen gaan, besteedt HP uitgebreid aandacht aan security. Concreet integreert HP een aantal beveiligingstechnologieën in de HP Elite pc’s zoals de HP EliteBook 840 Aero met Windows 11 Pro: de veiligste Windows ooit met krachtige ingebouwde beveiliging.

In dit artikel lichten we toe hoe HP Wolf Security met HP Sure Run – één van de beveiligingstechnologieën – schadelijke aanvallen op applicaties en processen helpt te neutraliseren. Want HP Sure Run zorgt ervoor dat de kritische processen blijven werken, ook als malware die probeert af te sluiten. HP Sure Run is geïntegreerd in de HP Endpoint Security Controller.

Softwareprocessen en applicaties houden jouw pc veilig

Een groot aantal softwareprocessen en applicaties, van antivirussoftware tot cryptografische services, houden jouw pc veilig tijdens jouw werk. Deze processen beschermen jouw pc tegen malware die juist probeert de beveiligingsprocessen uit te schakelen, om zo toegang te krijgen tot jouw toestel. Maar naast malware, beschermen deze softwareprocessen en applicaties jouw pc tegen aanvallen op data en persoonlijke gegevens.

HP Sure Run houdt kritische processen actief

HP Sure Run maakt deel uit van HP Wolf Security. Deze beveiligingstechnologie maakt aanvallen onmogelijk door de beveiliging van jouw pc te versterken. Processen worden bewaakt, de gebruiker wordt gewaarschuwd voor eventuele veranderingen en de processen worden automatisch opnieuw opgestart als ze toch werden gestopt. HP Sure Run beschermt niet alleen belangrijke Windows-processen zoals antivirus- en firewallbescherming in Windows® Security Center, maar ook HP-functies zoals HP Client Security Manager, HP Sure Click en nog veel meer.

Geïntegreerd in de HP Endpoint Security Controller

HP Sure Run is geïntegreerd in de HP Endpoint Security Controller, de vertrouwde hardwarecomponent achter HP Sure Start, en is hierdoor veiliger dan een loutere softwarebescherming. Met HP Sure Run wordt de functie voor zelfherstel uitgebreid naar het besturingssysteem. Hierdoor kan HP jouw pc beschermen tegen aanvallen, ook als deze nog niet eerder zijn voorgekomen.

Eenvoudig beheer

Eenvoudig beheer is essentieel voor de beveiliging van een organisatie. Kleine bedrijven kunnen HP Sure Run lokaal beheren met HP Client Security Manager en zo aangeven welke processen ze willen beschermen. Gebruikers van grotere ondernemingen kunnen HP Sure Run eenvoudig op afstand beheren met behulp van de plug-in HP Manageability Integration Kit voor Microsoft® System Center Configuration Manager. Hiermee kan het IT-departement gecentraliseerd beleidsregels instellen voor beveiligde processen.

Toestel met kant-en-klare-krachtige beveiliging van HP Wolf Security: HP EliteBook 840 Aero

Pc’s met beveiligde kern – zoals de HP EliteBook 840 Aero – zijn de veiligste Windows-pc’s ooit, met kant-en-klare krachtige beveiliging die proactief werkt om infecties te voorkomen, informatie beschermt en beveiliging een stuk minder ingewikkeld maakt. De specificaties van dit bijzonder veilige toestel op een rijtje:

  • Intel® Core™ i7 vPro® processor
  • Windows 11 Pro
  • 14 inch (35,6 cm) scherm
  • Ultradun: startgewicht van 1,13 kg
  • Meerlaagse HP Wolf Security-beveiliging
  • Overal zorgeloos samenwerken met HP Presence