Hoe werk je veilig?

Power users hebben rekenkracht nodig. Maar tegelijkertijd snakken ze naar vrijheid. De vrijheid om te werken waar ze willen. De single-source remote workstation-oplossing van HP ZCentral met Windows 10 Pro-pc’s met beveiligde kernen1 – die een geïntegreerd hardware- en softwareplatform bieden dat een extra beveiligingslaag onder het besturingssysteem toevoegt, waardoor firmware-aanvallen nu en in de toekomst worden voorkomen – centraliseert rekenkracht waardoor power users snel en veilig kunnen werken waar ze maar willen.

Slechts 1 klik om overal veilig te werken.

Wereldwijd snel en vlot samenwerken aan processorintensieve toepassingen of ergens ter plaatse big data analyseren? Het kan met HP ZCentral en Windows 10 Pro. Hoe dit werkt? De power user werkt gewoon op zijn mobiel toestel en maakt verbinding met HP ZCentral Remote Boost. In slechts 1 klik maakt hij verbinding met het werkstation. En daarna doet HP ZCentral de rest … Zo kan de power user in alle vrijheid veilig werken met Windows 10 Pro. Want het IP wordt beveiligd door encryptie. Ontdek er meer over in deze whitepaper.

Krachtige hardware en geavanceerde software.

HP ZCentral Connect wijst de power users niet alleen een workstation toe, maar maakt het ook mogelijk om alle externe verbindingen te beheren via een eenvoudig dashboard. Op die manier wordt de volledige controle behouden over de gecentraliseerde workstations.

Meer lezen over HP ZCentral Connect?

Nog meer weten over HP ZCentral? Bekijk dan dit filmpje!

1. Pc’s met beveiligde kernen vereisen een specifieke configuratie om de meest hoogwaardige bescherming tegen aanvallen volledig tot uiting te laten komen.