Door de behoeften van je medewerkers in kaart te brengen, ontdek je wat er nodig is voor de ideale werkplek.

HP raadt Windows 11 Pro aan voor bedrijven
Powered by Intel®

De individuen van jouw organisatie

Een persoonlijke aanpak is niet meer weg te denken uit het (bedrijfs)leven. Wat denk je van een notebook afgestemd op de gebruiker in plaats van een one-size-fits-all? Individuele apparaten die aangepast zijn aan ieder profiel; rekening houdend met de specifieke verantwoordelijkheden, taken, manier van werken en persoonlijkheid van de gebruiker. HP helpt je mee op weg door het schetsen van een aantal mogelijke profielen.

De beste apparaten in de wereld werken met Windows 10 Pro.

Core Performer

HP EliteBook x360

Ideaal voor wie belang hecht aan elegantie en mobiliteit. Schitterend ontwerp met convertible notebook en Intel® Core™ i7 processor.

Ontdek meer

Mobile Performer

HP Dragonfly

Ideaal voor wie vaak on the road is. De ongelooflijk lichte HP Elite Dragonfly met Intel® Core™ vPro® processor is een prachtig ontworpen x360 convertible notebook met touchscreen.

Ontdek meer

Number Cruncher

HP ZBook Fury

Ideaal voor technische professionals om grote bestanden te verwerken zonder prestatieverlies. Makkelijk uitbreidbaar voor nóg straffere prestaties. Beschikbaar in 15 inch en 17 inch.

Ontdek meer

Creative

HP ZBook Studio

Ideaal voor creatieve professionals die een krachtig device nodig hebben om probleemloos te creëren. Lever indrukwekkende prestaties op dit ultradun chassis. Werk productiever en doe meer dankzij de NVIDIA® Quadro® professionele grafische kaart (van midrange tot ultra high end).

Ontdek meer

Reference cases

Plaatsonafhankelijk werken beperkt zich niet enkel tot thuis werken, maar eender waar je maar kan. Co-working spaces zoals Corda Campus in Hasselt spelen hierop in door ruimtes aan te bieden waar je je even kan terugtrekken om te werken of te vergaderen. En met de juiste technologie (lichte en krachtige notebook, draagbaar tweede scherm, compacte muis) kan je werken waar je wil.

CityCubes, een onafhankelijk marketingbureau gespecialiseerd in pop-up marketing en merkactivatie, haalde heel wat voordeel uit een doordacht IT-ecosysteem. Voordien was geen enkel apparaat in het kantoor hetzelfde, er werd dubbel betaald voor dezelfde software en er was vooraf niet nagedacht over het type toestel dat het beste aansluit bij de functie van de werknemer.

Whitepapers

Are you ready for the jobs of the future?

In de toekomst zullen automatisering en nieuwe technologieën alleen maar belangrijker worden op de werkvloer. Werknemers moeten erop worden voorbereid om naast en met deze technologieën te kunnen werken.

Download whitepaper

Vier generaties op de werkvloer

De professioneel actieve bevolking wordt steeds ouder. Tegelijk komt de jongste generatie – met andere opvattingen – ook op de werkvloer. Bedrijven die erin slagen ieders sterktes naar boven te laten komen, zullen het meest productief en competitief blijken.

Download whitepaper

Workforce of tomorrow

Voor Gen Z is technologie gewoon part of life. Ze zijn ermee opgegroeid, het is verweven in elk aspect van hun leven. Die realiteit trekt zich door naar de werkplek: ze verwachten niet minder dan een work-life-blend ondersteund door de juiste technologie.

Download whitepaper