Hoe werk je veilig?

Maandag, voor de meesten onder ons de eerste dag van een nieuwe werkweek. Een week waarin we heel wat taken voorgeschoteld krijgen. De ene al wat dringender dan de andere. Heb je het gevoel dat je soms wel wat hulp kan gebruiken om alle taken tijdig te voltooien en jouw to-dolijst werkbaar te houden? Naast een duidelijk plan van aanpak kan ook technologie je uitstekend helpen om efficiënter te werken. HP en Windows 10 Pro-pc’s met beveiligde kernen1 – die een geïntegreerd hardware- en softwareplatform bieden dat een extra beveiligingslaag onder het besturingssysteem toevoegt, waardoor firmware-aanvallen nu en in de toekomst worden voorkomen – zorgen voor dat vleugje magie met de recente innovatie van de HP EliteBooks. Want innovatieve technologie, die verhoogt de efficiëntie.

Vernieuwde HP EliteBooks

Convertible design

HP hecht veel belang aan het convertible design. Ontdek hier hoe An – dossierbeheerder – haar efficiëntie verhoogt met de vernieuwde HP EliteBook.

Maandagochtend 9 uur: teammeeting.

‘Aan mijn zit-stawerkplek volg ik met mijn HP EliteBook – die in tentmodus staat – de teammeeting. Ondertussen maak ik nog snel enkele notities.’

Maandagochtend 10 uur: complexe dossiers doornemen.

‘Tot voor kort had ik een notebook die niet convertible was en moest ik dossiers op een klassieke manier aan mijn desk doornemen. Nu kies ik bewust voor een convertible notebook om bijvoorbeeld de meest complexe dossiers vlot in tabletmodus door te nemen. Met Windows 10 Pro kan ik probleemloos wisselen tussen de verschillende modi. Zal ik je een geheimpje verklappen? Tegenwoordig neem ik die dossiers niet altijd aan mijn desk door, maar soms ook in onze lounge. Gewoon omdat het kan.’

Anti-glare scherm

Maandagmiddag 13 uur: e-mails afhandelen.

‘Een typische namiddag … Tijd om bergen e-mails af te handelen. En dat doe ik het liefst in onze lichtrijke veranda. Dankzij het anti-glare scherm kan ik ook in zeer lichtrijke omstandigheden probleemloos en efficiënt werken. Want innovatieve technologie, die verhoogt de efficiëntie.’

Vernieuwd toetsenbord

Maandagavond 19 uur: nog even een meeting invite versturen.

‘Door de drukte overdag vergat ik een meeting invite te sturen naar een collega. Ik neem nog snel even mijn HP EliteBook erbij en verstuur de meeting invite met een kort woordje uitleg. Opvallend: het is de eerste keer dat het geluid van het toetsenbord mijn gezinsleden niet stoort … Wat een topinnovatie van HP: een stiller toetsenbord.’

Noise reduction

Maandagavond 19.05 uur

‘Mijn collega ontving zonet de meeting invite en belt me er even over op via Microsoft Teams. Want waarom zouden we nog gewoon bellen als we ook kunnen videobellen? Terwijl we kort even spreken over de geplande meeting begint onze trouwe viervoeter – enthousiast als hij is – natuurlijk te blaffen. Gelukkig wordt ons gesprek niet gestoord en hoort mijn collega er helemaal niets van. De vernieuwde HP EliteBooks beschikken niet enkel vooraan, maar ook achteraan over microfoons. Alsof dat nog niet genoeg is, maken deze notebooks gebruik van Artificiële Intelligentie dat achtergrondgeluiden zoals geblaf onderdrukt.’

En dat is nog niet alles …

Uiteraard is er nog meer. Benieuwd hoe de vernieuwde technologie van HP en Windows 10 Pro je ondersteunt in de moderne werkomgeving? Ontdek er meer over tijdens de Wiki Live-sessie van Inetum-Realdolmen met Gerty Seutens, category manager bij van HP.

1. Pc’s met beveiligde kernen vereisen een specifieke configuratie om de meest hoogwaardige bescherming tegen aanvallen volledig tot uiting te laten komen.