Je bent lang niet de enige die (graag) thuiswerkt. Thuiswerk zit al jaren in de lift. Benieuwd hoe thuiswerk zich in België positioneert?

Ontdek er hier meer over

HP EliteBook x360 met Windows 11 Pro: ontworpen voor hybride werken

In jouw thuiskantoor voel jij je de koning(in) te rijk. En dus wil je ook zelf bepalen hoe je werkt. Zittend of staand. Aan je desk, in de zetel of al wandelend doorheen jouw thuiskantoor. In laptopmodus of tentmodus … Dankzij het 360° kantelbare aspect van de HP EliteBook x360 met Windows 11 werk je hoe je maar wil en dat op de meest productieve manier. De HP EliteBook x360 heeft een eenvoudig, krachtig ontwerp en nieuwe functies om de productiviteit en focus van werknemers te verbeteren. Meer weten over dit toestel? Ontdek het hier.

Kant-en-klare krachtige beveiliging

Wist je trouwens dat pc’s met beveiligde kern, zoals de HP EliteBook x360, de veiligste Windows-pc’s ooit zijn, met kant-en-klare krachtige beveiliging die proactief werkt om infecties te voorkomen, informatie beschermt en beveiliging een stuk minder ingewikkeld maakt? Zo ga je in alle veiligheid aan de slag in jouw werkomgeving.

Een beetje groen in jouw thuiskantoor doet wonderen

Wist je ook dat het een goed idee is om jouw thuiskantoor van wat groen te voorzien? Verschillende onderzoeken toonden immers aan dat planten in de werkomgeving positieve effecten hebben. We sommen ze graag voor je op.

  • Planten helpen stress te verminderen.
  • Ze verhogen je productiviteit.
  • Ze zuiveren de lucht.
  • Ze zorgen voor een betere akoestiek.
  • Ze stimuleren de creativiteit.

Meer lezen over de positieve effecten van planten in jouw home office? Lees het hier.