HP raadt Windows 10 Pro aan.

De kantoordeur ging op slot. Ook de deur naar jouw bedrijfsdata? Thuiswerk, het is niet langer de uitzondering, maar de regel. Want nu de kantoordeuren – voor de tweede keer – op slot gingen, werken we massaal en maximaal in ons thuiskantoor. Vergrendel jij de deur naar jouw bedrijfsdata ook?

Beveilig je bedrijfsgegevens en geef cybercriminelen geen kans.

De wereld is digitaal. We werken snel en in de cloud. Miljoenen bedrijfsgegevens liggen voor het grijpen en cybercriminaliteit is big business. Elke minuut bedreigen 9 nieuwe malware-varianten computers en hun netwerk. Security is dus van groot belang. Hoe veilig thuiswerken?

Veilig werken met HP Sure.

Met HP Sure werk je ook thuis in alle veiligheid. Deze beveiligingsfuncties zijn zelfs ingebouwd in de HP EliteBook pc’s. HP en Windows 10 Pro-pc’s met beveiligde kernen1 bieden je een geïntegreerd hardware- en softwareplatform dat een extra beveiligingslaag onder het besturingssysteem toevoegt, waardoor firmware-aanvallen nu en in de toekomst worden voorkomen. Bovendien beschermen ze je proactief en maximaal tegen indringers met HP Sure Sense en HP Sure Run. Met HP Sure Click ga je dan weer zorgeloos het internet op. Doet er zich toch een probleem voor? Dan zorgen HP Sure Start en HP Sure Recover snel voor een automatisch herstel. Maar hoe zit het met jouw wachtwoorden?

24 november: verander-je-wachtwoorddag.

Wachtwoorden zijn de sleutel naar bedrijfsgegevens. Ondertussen weten we het allemaal: een sterk wachtwoord bestaat uit een combinatie van (hoofd)letters, cijfers en speciale tekens. Helaas zijn wachtwoorden vaak zwak. En cybercriminelen weten dat. Daarom roept Tweakers Nederland 24 november uit tot ‘verander-je-wachtwoorddag’. Een ideaal moment om jouw wachtwoorden te veranderen. Doe je ook mee?

HP Multi-Factor Authenticatie

In de moderne werkomgeving waarbij we eender waar in alle veiligheid willen werken (ook vanuit ons thuiskantoor), raadt HP Multi-Factor Authenticatie aan. Hierbij kunnen er tot drie authenticatietools gebruikt worden om jouw netwerk en VPN optimaal te beschermen. Denk maar aan een wachtwoord in combinatie met een vingerafdruk en gezichtsherkenning. Zo werk je ook thuis veilig.

Meer weten over security at work?

1. Pc’s met beveiligde kernen vereisen een specifieke configuratie om de meest hoogwaardige bescherming tegen aanvallen volledig tot uiting te laten komen.