Hoe werk je veilig?

Gemotiveerde medewerkers, innovatie en flexibiliteit zijn essentieel voor elke organisatie. Technologie kan hierbij een handje helpen. Met deze nieuwsbrief brengen we je op de hoogte van de nieuwigheden op officeofthefuture.be. Veel leesplezier.

Een expert aan het woord over docking stations en docking displays in HP Tech Talk

Docking stations en docking displays: onmisbaar in de mobiele werkwereld van vandaag. Vroeger waren notebooks dikker (en zwaarder) waardoor ze over verschillende poorten beschikten, maar tegelijkertijd ook een belemmering vormden om mobiel te werken. Nu zijn notebooks veel dunner en bijgevolg ook veel lichter waardoor mobiel werken gemakkelijker wordt. De oplossing? USB-C-docking: universeel, beheersbaar én uitbreidbaar.

Lees meer 

Efficiënter videovergaderen? Dat doe je zo

Videovergaderen is populair, videovergaderen is de toekomst. Sinds we massaal thuiswerken en we dus niet meer – of toch een pak minder – fysiek kunnen vergaderen, videovergaderen we meer dan ooit. Gewoon bellen of klassiek op zakenreis gaan? Dat is bijna voltooid verleden tijd … Videovergaderen bespaart niet alleen kosten, het is beter voor het milieu.

Lees meer

Nooit meer zonder inkt of toner met HP Instant Ink

Iedereen kent het: je wil een document printen en de inkt of toner is op. Geen probleem denk je dan … we hebben nog wel extra cartridges. Helaas kom je tot de vaststelling dat er helemaal geen meer zijn. En je moet dringend dat document printen. Online bestellen dan maar of naar de winkel snellen? We stellen je de ultieme oplossing voor: Instant Ink van HP.

Ontdek meer