Gemotiveerde medewerkers, innovatie en flexibiliteit zijn essentieel voor elke organisatie. Technologie kan hierbij een handje helpen. Met deze nieuwsbrief brengen we je op de hoogte van de nieuwigheden op officeofthefuture.be. Veel leesplezier.

 

Bescherming en zelfherstel met HP Sure Start

Kenniswerkers zullen kantoordagen afwisselen met thuiswerkdagen en zelfs onderweg aan de slag gaan. De nood om overal veilig te werken is dan ook bijzonder hoog. Wat je hiervoor nodig hebt? Een mobiel toestel met diepgaande bescherming. Maak kennis met de HP EliteBook x360 en HP Sure Start van HP Wolf Security.

Ontdek meer

Werk overal veilig op je endpoint devices

Vandaag willen kenniswerkers werken waar ze willen. HP begrijpt dat dit op een uiterst veilige manier moet. Daarom is security een belangrijk thema in the Office of the Future. Hoe HP je veilig laat werken?

Ontdek meer

Verbeter de beveiliging van je pc met multi-factor authenticatie

Diefstal van gegevens en identiteit komen steeds vaker voor. Zeker nu kenniswerkers op verschillende werkplekken aan de slag gaan en dus niet enkel inloggen op veilige bedrijfsnetwerken. Computerbeveiliging is bijgevolg van groot belang. Multi-factor authenticatie kan hierbij helpen.

Ontdek meer

HP onderneemt op een maatschappelijk verantwoorde manier

We moeten zorgzamer omgaan met de planeet en met elkaar. Niet verwonderlijk dus dat duurzaam leven en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog op de agenda staat. Als technologiepartner met een hart voor duurzaamheid kan HP ook jouw organisatie helpen op een maatschappelijk verantwoorde manier te ondernemen. En dat op drie vlakken: mens, maatschappij en milieu.

Ontdek meer