HP raadt Windows 10 Pro aan.

Gemotiveerde medewerkers, innovatie en flexibiliteit zijn essentieel voor elke organisatie. Technologie kan hierbij een handje helpen. Met deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de nieuwigheden op officeofthefuture.be. Veel leesplezier.

Ook dit jaar is HP #goedopweg

Net als vorig jaar is HP partner van de Week van de Mobiliteit. Waarom? Omdat HP niet alleen een goede blend tussen werk en privé belangrijk vindt, maar ook een degelijke en duurzame mobiliteit. Dit initiatief van het Netwerk Duurzame Mobiliteit stimuleert ons om na te denken over ons verplaatsingsgedrag. Denk jij ook mee?

Lees meer

Mobieler werken wordt deel van the Office of the Future

Mobieler werken zit al een tijdje in de lift, maar de toekomst van het werken is ondertussen veel breder dan werken waar je wil.

Deze evolutie wordt verder uitgewerkt in ‘The Office of the Future’, een concept van HP dat de verschillende aspecten van het nieuwe werken bundelt en schrijft aan het verhaal van de toekomst. Daarom wordt mobielerwerken.be vanaf nu officeofthefuture.be.

Lees meer

Verbeter de beveiliging van je pc met multi-factor authenticatie

Inbreuken en diefstal van gegevens en identiteit komen steeds vaker voor. De methodes die cybercriminelen gebruiken worden ook steeds gesofisticeerder.

Het traditionele inloggen met een ingewikkeld paswoord dat je regelmatig verandert, voldoet niet meer. Door consequent multi-factor authenticatie toe te passen, kunnen beheerders de gegevensbeveiliging enorm verbeteren en de kans op inbreuken sterk verminderen.

Lees meer

Legale aspecten van thuis- en telewerken

We werken anders dan voorheen. In je kot werken, biedt voordelen: geen filestress, een beter evenwicht tussen werk- en privéleven … Anderzijds een hele beproeving gezien de bijzondere omstandigheden waarin we de afgelopen maanden massaal en maximaal van thuis moesten werken. Voor sommigen was deze manier van werken nieuw, voor anderen niet. Maar wanneer spreken we nu van thuiswerk en wanneer van telewerk?

Lees meer