Hoe werk je veilig?

Gemotiveerde medewerkers, innovatie en flexibiliteit zijn essentieel voor elke organisatie. Technologie kan hierbij een handje helpen. Met deze nieuwsbrief brengen we je op de hoogte van de nieuwigheden op officeofthefuture.be. Veel leesplezier.

Verminder de CO2-uitstoot van je organisatie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog op de agenda bij veel organisaties. Werkgevers realiseren zich immers dat het ieders taak is – ook die van ondernemingen – om te zorgen voor een beter klimaat en dus op een duurzame manier te ondernemen.

Lees meer

HP ZCentral biedt je intensieve rekenkracht op afstand

Power users hebben rekenkracht nodig. Maar tegelijkertijd snakken ze naar vrijheid. De vrijheid om te werken waar ze willen. De single-source remote workstation-oplossing van HP ZCentral met Windows 10 Pro-pc’s met beveiligde kernen centraliseert rekenkracht waardoor power users snel en veilig kunnen werken waar ze maar willen. Deze pc’s bieden een geïntegreerd hardware- en softwareplatform dat een extra beveiligingslaag onder het besturingssysteem toevoegt, waardoor firmware-aanvallen nu en in de toekomst worden voorkomen.

Lees meer

Waarom printen waardevol blijft

De digitalisering deed enkele jaren geleden al zijn intrede. De voordelen zijn niet min. Want wie digitaal werkt, handelt taken bijvoorbeeld sneller af. Zo zijn papieren brieven grotendeels vervangen door e-mails. Die laatste worden vrijwel onmiddellijk bezorgd bij de ontvanger nadat de afzender op ‘verzenden’ drukte. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Toch blijft papier zijn eigenwaarde behouden.

Ontdek meer