Hoe werk je veilig?

Gemotiveerde medewerkers, innovatie en flexibiliteit zijn essentieel voor elke organisatie. Technologie kan hierbij een handje helpen. Met deze nieuwsbrief brengen we je op de hoogte van de nieuwigheden op officeofthefuture.be. Veel leesplezier.

Hoe veilig werk jij?

Het winteruur deed recent weer zijn intrede. De dagen worden korter, de nachten langer. Stilaan vindt de avondspits weer plaats in het donker. Opletten is dus de boodschap, ook terwijl je werkt. Want cybercriminelen loeren om de hoek. Hoe zit het met jouw veiligheid?

Lees meer

Touchscreen schoonmaken in coronatijden. Hoe en hoe zeker niet.

Steeds meer notebooks beschikken over een touchscreen. Dat is handig om vlot te surfen, doorheen documenten te scrollen, programma’s te openen en zoveel meer. Nadeel? Vuil en vingerafdrukken zijn onvermijdelijk. Hoe ga je daarmee om in deze coronatijden?

Lees meer

We waarderen het thuiskantoor.

Thuiswerk zit al jaren in de lift. De cijfers bevestigen deze trend: in 2018 werkte bijna 17 % van de Belgische bevolking af en toe van thuis, in 2019 bijna 20 %. En ook in 2020 zet deze tendens zich razendsnel voort. Benieuwd naar de meest recente Belgische thuiswerkcijfers?

Ontdek er meer over

Met de HP Sure-producten werk je thuis even veilig als op kantoor.

De kantoordeur ging op slot. Ook de deur naar jouw bedrijfsdata? Thuiswerk, het is niet langer de uitzondering, maar de regel. Want nu de kantoordeuren – voor de tweede keer – op slot gingen, werken we massaal en maximaal in ons thuiskantoor. Vergrendel jij de deur naar jouw bedrijfsdata ook?

Lees meer