Gemotiveerde medewerkers, innovatie en flexibiliteit zijn essentieel voor elke organisatie. Technologie kan hierbij een handje helpen. Met deze nieuwsbrief brengen we je op de hoogte van de nieuwigheden op officeofthefuture.be. Veel leesplezier.

HP en het WWF slaan de handen in elkaar

HP begrijpt dat duurzaam ondernemen belangrijk is. Al in 1987 gaat HP van start met een recyclingprogramma voor hardware. In de jaren 90 komen er recyclingprogramma’s voor inkt- en tonercartridges bij. Dankzij die inspanningen behaalt HP in 2010 enkele mijlpalen. En ook nu blijft HP zich inspannen op het vlak van duurzaam ondernemen. Zo beschermt en herstelt HP samen met het WWF meer dan 80.000 hectare bos.

Ontdek meer

Neem print mee in je digitale transformatie dankzij de HP cloud oplossingen

We werken steeds meer op een digitale manier. Zeker in de hybride werkomgeving waarin we overal even efficiënt willen werken en dus geen stapels papieren willen meenemen van onze thuiswerkplek naar onze desk op kantoor. Toch worden printomgevingen vaak nog op een traditionele manier geconfigureerd en beheerd. De voordelen van een transformatie naar de cloud zijn echter niet min; zeker met HP cloud oplossingen zoals HP Roam, HP Secure Print en HP EveryonePrint.

Ontdek meer

Op 30 november was het Computer Security Day. Hoe veilig is jouw werkomgeving?

Onze pc’s bieden ons steeds meer bescherming tegen cybercriminaliteit. Cybercriminelen gaan dan ook op zoek naar andere manieren om binnen te dringen in het netwerk, vaak via endpoint devices zoals printers en scanners. Benieuwd hoe je veilig kan werken?

Ontdek meer