Hoe werk je veilig?

Gemotiveerde medewerkers, innovatie en flexibiliteit zijn essentieel voor elke organisatie. Technologie kan hierbij een handje helpen. Met deze nieuwsbrief brengen we je op de hoogte van de nieuwigheden op officeofthefuture.be. Veel leesplezier.

Verklein je ecologische voetafdruk met HP PageWide

Maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het staat hoog op de agenda van iedere moderne organisatie. Toch blijft het vaak een uitdaging om de juiste balans te vinden tussen dit engagement en de belangen van de organisatie. Wist je trouwens dat printen niet nefast hoeft te zijn voor het milieu? Want met HP PageWide verklein ook jij jouw ecologische voetafdruk.

Lees meer

Wordt 2021 het jaar van de VR-doorbraak?

De realiteit is anders. De realiteit is virtueler dan ooit. Want niet alleen werken we steeds meer digitaal, we integreren Virtual Reality meer en meer in het dagelijkse leven. Wordt 2021 het jaar van de VR-doorbraak?

Lees meer

Geef jouw printopdracht veilig door vanop jouw pc, tablet of smartphone met HP Roam for Business

We werken steeds meer mobiel. Feit is dat we vaak on the road zijn (kijk maar naar het toenemende verkeer op de grote verkeersassen) en we op verschillende locaties werken. Onze vaste werkplek veranderde eigenlijk in een hele werkomgeving waarbij we thuis, op kantoor, in een coworking-space … werken. Een omgeving waarin we efficiënt willen werken en veilig willen printen vanop eender welk device. Of dat nu onze pc, tablet of smartphone is.

Ontdek er meer over