Gemotiveerde medewerkers, innovatie en flexibiliteit zijn essentieel voor elke organisatie. Technologie kan hierbij een handje helpen. Met deze nieuwsbrief brengen we je op de hoogte van de nieuwigheden op officeofthefuture.be. Veel leesplezier.

 

Jouw team begeleiden en motiveren in een hybride werkomgeving? Dat doe je zo.

Op kantoor, in het thuiskantoor, onderweg. Tegenwoordig werken jij en jouw medewerkers overal. Jouw team begeleiden en motiveren in een hybride werkomgeving? Dat doe je zo.

Ontdek meer

Het nieuwe werken is een kwestie van maatwerk

“COVID-19 is níét de hoofdreden waarom er heel wat zaken moeten worden veranderd.” Aan het woord zijn Koen Van Beneden en Eva De Winter. Ze geven je hun eerlijke en realistische kijk op het nieuwe werken in het kantoor van de toekomst.

Ontdek meer

Verminder de CO2-uitstoot van je organisatie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog op de agenda bij veel organisaties. Werkgevers realiseren zich immers dat het ieders taak is – ook die van ondernemingen – om te zorgen voor een beter klimaat en dus op een duurzame manier te ondernemen.

Ontdek meer

Hoe tevreden ben jij met jouw werkplekken?

Het is duidelijk: we werken op een andere, hybride manier. Waar mogelijk wordt er bijvoorbeeld thuisgewerkt. Beeldvormingsspecialist Barco ging op onderzoek om te ontdekken hoe Europese werknemers zich hierbij voelen.

Ontdek meer