Hoe werk je veilig?

Gemotiveerde medewerkers, innovatie en flexibiliteit zijn essentieel voor elke organisatie. Technologie kan hierbij een handje helpen. Met deze nieuwsbrief brengen we je op de hoogte van de nieuwigheden op officeofthefuture.be. Veel leesplezier.

Laptop gestolen? Voorkom kopzorgen met deze maatregelen.

Natuurlijk doe je er alles aan om jouw laptop te beschermen. En ook HP zelf gaat all the way om jouw laptop te beveiligen. Toch kan het noodlot toeslaan. Een moment van onoplettendheid of gewoon brute pech: jouw laptop is gestolen. Wat nu gedaan?

Lees meer

Vernieuwde technologie voor de hedendaagse werkomgeving.

De evolutie van de werkplek is duidelijk. Iedere dag acht uur werken in een open office beantwoordt al een tijdje niet meer aan de realiteit. We evolueren dan ook naar een hybride werkomgeving waarin technologie het verschil maakt. Vergeet een one-size-fits-all, maar kijk naar het individu en zijn/haar taken. Ook vernieuwde technologie ondersteunt je in de hedendaagse werkomgeving. Klaar om enkele nieuwigheden te ontdekken die HP voor jou in petto heeft?

Lees meer

Met een volledig uitgerust thuiskantoor werk je ook thuis efficiënt.

Wie had begin 2020 gedacht dat de kantoordeur een tijdlang op slot ging en we massaal en maximaal thuis zouden werken? Wat de eerste weken misschien een beetje onwennig aanvoelde, voelt ondertussen vertrouwd. Het is een verademing om te kunnen focussen op de dagelijkse taken en werken en leven in elkaar te laten overlopen. Er is echter nog wel iets dat je zou kunnen helpen om nog efficiënter te werken thuis: een volledig uitgerust thuiskantoor.

Ontdek er meer over

Virtueel ontmoeten en vergaderen: hoe pak je dat aan?

Weet jij nog hoeveel keer je in 2019 virtueel vergaderde? En in 2020? Sprak je in 2019 ook virtueel af met familie en vrienden om bijvoorbeeld te e-peritieven via Zoom? Virtuele ontmoetingen horen er helemaal bij, ook in de privésfeer zo blijkt. Onze digitale verbondenheid is groot. Hoe pak je dat nu aan, zo’n virtuele ontmoeting/vergadering?

Lees meer