Hoe werk je veilig?

Gemotiveerde medewerkers, innovatie en flexibiliteit zijn essentieel voor elke organisatie. Technologie kan hierbij een handje helpen. Met deze nieuwsbrief brengen we je op de hoogte van de nieuwigheden op officeofthefuture.be. Veel leesplezier.

Veilig met je laptop op vakantie

De zomervakantie is gestart! En daarmee eindelijk ook de kans om opnieuw te reizen en te genieten van een fijne tijd weg van huis. In eigen land maar indien mogelijk ook in het buitenland. Tijdens hun vakantie nemen heel veel mensen hun Windows 10 Pro-laptop mee om bijvoorbeeld hun mail te checken, wat te surfen of om lokale informatie op te zoeken. Zeker nu adviezen en veiligheidsmaatregelen dagelijks kunnen veranderen. Zolang je toestel je rust niet verstoort, is daar natuurlijk niets mis mee. We geven je een paar tips waar je vooraf best even bij stilstaat.

Lees meer

Een licht en mobiel toestel biedt je vrijheid

Het weer wordt stilaan beter en het blijft langer licht. Snak jij er ook naar om tijdens het thuiswerken sommige taken op een andere werkplek in of rond je huis af te werken? Om zo de routine een beetje te doorbreken of wat meer inspiratie op te doen? Dan heb je nood aan een mobiel ecosysteem met onder andere een licht, maar toch krachtig toestel met Windows 10 Pro. Zo trek jij eropuit met je vederlicht thuiskantoor.

Lees meer

Blijf geconcentreerd; ook tijdens zonnige werkdagen

Het wordt stilaan warmer en je wil uit je (thuiswerk)kot. Ongevraagd werd je een jaar geleden plots gekroond tot voltijdse huismus. Een verademing voor de ene, een beproeving voor de andere. Lonkt het buitenleven nu de temperaturen beetje bij beetje stijgen en de zon steeds meer van zich laat zien? Zou je liever buiten wat tijd doorbrengen in plaats van in je (thuiswerk)kot? We helpen je om afleiding te vermijden en geconcentreerd te blijven; ook tijdens zonnige werkdagen.

Ontdek meer

HP EliteBook 840 Aero: gebouwd voor hoe jij werkt

Flexibiliteit is een veelgevraagde eigenschap. Want wie flexibel is, kan in verschillende situaties ingezet worden. Maar dit keer hoef jij je niet aan te passen … De HP EliteBook 840 Aero met Windows 10 Pro werd immers speciaal gebouwd voor hoe jij werkt.

Lees meer