Gemotiveerde medewerkers, innovatie en flexibiliteit zijn essentieel voor elke organisatie. Technologie kan hierbij een handje helpen. Met deze nieuwsbrief brengen we je op de hoogte van de nieuwigheden op officeofthefuture.be. Veel leesplezier.

 

Duurzaam ondernemen begint bij HP

Al meer dan 50 HP-producten worden vandaag de dag gemaakt met ocean-bound plastic. Een mooi initiatief van HP om iets negatiefs om te zetten in iets positiefs. Omdat beelden soms meer zeggen dan woorden verwijzen we je graag door naar de alleszeggende video. Kijk je mee?

Ontdek meer

Verplaatsen jouw werknemers zich voortdurend doorheen hun thuis- en kantoorwerkomgeving? Dan weten wij perfect wat ze nodig hebben.

Nu meer dan ooit staan werknemers en hun werkbeleving centraal, of anders gezegd: er wordt een persoonlijke aanpak gehanteerd. Hierbij worden toestellen volledig afgestemd op hun gebruikers en houden ze niet enkel rekening met de persoonlijke taken en verantwoordelijkheden, maar ook met de manier en plaats van werken en de persoonlijkheid van de gebruikers zelf. Voor de meeste organisaties is zo’n persoonlijke aanpak een nieuw gegeven. Om organisaties hierbij te helpen, adviseert HP om een aantal persona’s (of profielen) te definiëren. Eén daarvan is de home & office navigator. We stellen dit profiel graag aan jou voor.

Ontdek meer

Surf veilig met HP Sure Click

Volgens Check Point Software Technologies Ltd. – een toonaangevende leverancier van cyberbeveiligingsoplossingen – werd in 2021 één op de eenenzestig organisaties wekelijks getroffen door ransomware.1

Ontdek meer