Hoe werk je veilig?

Gemotiveerde medewerkers, innovatie en flexibiliteit zijn essentieel voor elke organisatie. Technologie kan hierbij een handje helpen. Met deze nieuwsbrief brengen we je op de hoogte van de nieuwigheden op officeofthefuture.be. Veel leesplezier.

Werk overal veilig op je endpoint devices

Moderne werknemers willen werken waar ze willen. Maar hoe zorg je er ook voor dat je overal veilig aan de slag kan? Met de Windows 10 Pro secured-core pc’s en HP Sure Suite kan je werkelijk overal en in uiterst veilige omstandigheden aan de slag gaan. Hoezo? HP Sure Suite beschermt je endpoint devices op 3 verschillende niveaus: onder, in én boven het Windows 10 Pro-OS. Gerty Seutens, Category Manager Business Desktops, Notebooks & Mobility, legt het je duidelijk uit in deze video.

Lees meer

Militaire tests voor betrouwbare mobiele HP-toestellen

We werken waar we willen. Mobiel werken kan soms veel van je notebook vragen. De HP Elite pc’s zijn daarom niet alleen compact, stijlvol en innovatief ontworpen. Ze voldoen bovendien aan meerdere militaire betrouwbaarheidsspecificaties en ze hebben maar liefst 115.000 uur aan extra tests moeten ondergaan. Benieuwd aan welke veeleisende militaire tests de HP EliteBooks onderworpen worden? Neem hier een kijkje.

Lees meer

Klaar voor de toekomst met the Office of the Future van HP! Ontdek er meer over tijdens een unieke experience.

Het is duidelijk: we moeten op een andere manier werken. De hedendaagse werkplek evolueert naar een hybride werkomgeving waarin we overal veilig en efficiënt moeten kunnen werken. Hoe je zo’n hybride werkomgeving creëert? Ontdek er meer over tijdens een unieke, online experience.

Ontdek meer