Gemotiveerde medewerkers, innovatie en flexibiliteit zijn essentieel voor elke organisatie. Technologie kan hierbij een handje helpen. Met deze nieuwsbrief brengen we je op de hoogte van de nieuwigheden op officeofthefuture.be. Veel leesplezier.

 

Een extra scherm? Een boost voor jouw productiviteit!

“De productiviteit stijgt gemiddeld met 40 % als er met meerdere schermen gewerkt wordt; afhankelijk van het soort werk dat uitgevoerd wordt.” Aan het woord is Jeroen Sloots – Area Category Manager van HP. Een extra scherm? Een boost voor jouw productiviteit!

Ontdek meer

Met een kamerbrede glimlach aan het werk

1 mei was het de Dag van de Arbeid. Dit jaar viel die dag ook samen met de internationale Dag van de Lach die traditioneel de eerste zondag van mei plaatsvindt. Een dag waarop we onze mooiste glimlach toonden en vooral even stilstonden bij ons (werk)geluk.

Ontdek meer

Jouw touchscreen schoonmaken? Dat doe je zo.

5 mei was de Internationale Dag van de Handhygiëne. Uiteraard is het belangrijk om niet enkel te zorgen voor een goede handhygiëne, ook jouw toestellen hebben er baat bij om regelmatig schoongemaakt te worden. Zeker toestellen met een touchscreen die tegenwoordig alsmaar talrijker zijn. Denk maar aan jouw smartphone, tablet, notebook, maar ook jouw printer en zelfs de koffiemachine. Touchscreens vallen niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Zo’n aanraakscherm staat echter snel vol (vuile) vingerafdrukken. Jouw touchscreen schoonmaken? Dat doe je zo.

Ontdek meer