Hoe werk je veilig?

Gemotiveerde medewerkers, innovatie en flexibiliteit zijn essentieel voor elke organisatie. Technologie kan hierbij een handje helpen. Met deze nieuwsbrief brengen we je op de hoogte van de nieuwigheden op officeofthefuture.be. Veel leesplezier.

Lenteschoonmaak, ook in je thuiskantoor

De lente staat voor de deur. Het ideale moment dus voor de lenteschoonmaak, uiteraard ook in je thuiskantoor. Want thuiswerk is ook in de toekomst een blijvertje en je werkt nu eenmaal efficiënter in een opgeruimde werkplek. Daarom raden we je naar aanleiding van de naderende lente aan om jouw thuiskantoor grondig onder handen te nemen. Met deze tips werk ook jij binnenkort in een keurig georganiseerd thuiskantoor.

Lees meer

1 jaar maximaal thuiswerk: wat hebben we geleerd?

Voorjaar 2020: de kantoordeuren gingen massaal op slot. Kenniswerkers werkten plots maximaal thuis met de toestellen die ze voorhanden hadden. Voorjaar 2021: de kantoordeuren zijn nog steeds gesloten. We stellen vast dat thuiswerkers meer en meer voorzien worden van de beste tools en technologieën – zoals een HP-notebook met Windows 10 Pro – om ook thuis productief te kunnen werken in een volwaardig thuiskantoor. 1 jaar maximaal thuiswerk: tijd om de balans op te maken.

Lees meer

Breid de mogelijkheden van jouw Multi Function Printer uit met HP Workpath apps

Interne workflows zijn vaak langdradig. Dat hoeft echter niet altijd zo te zijn. Jouw Multi Function Printer (MFP) bijvoorbeeld kan je helpen om bedrijfsprocessen te digitaliseren en te stroomlijnen dankzij HP Workpath apps. Benieuwd naar de voordelen van digitale workflows? We sommen ze graag even voor je op.

Ontdek er meer over

HP ZCentral biedt je intensieve rekenkracht op afstand

Power users hebben rekenkracht nodig. Maar tegelijkertijd snakken ze naar vrijheid. De vrijheid om te werken waar ze willen. De single-source remote workstation-oplossing van HP ZCentral met Windows 10 Pro centraliseert rekenkracht waardoor power users snel en veilig kunnen werken waar ze maar willen.

Lees meer