Gemotiveerde medewerkers, innovatie en flexibiliteit zijn essentieel voor elke organisatie. Technologie kan hierbij een handje helpen. Met deze nieuwsbrief brengen we je op de hoogte van de nieuwigheden op officeofthefuture.be. Veel leesplezier.

 

Meer bewegen tijdens jouw werkdag? Dat doe je zo.

Kenniswerkers brengen iedere werkdag heel wat uren zittend aan hun bureau door. Zeker als ze thuiswerken en ze zich dus ook niet moeten verplaatsen naar kantoor. Meer bewegen tijdens jouw werkdag? Dat doe je zo.

Ontdek meer

Wat is jouw favoriete werkplek?

In februari vierden we de liefde nog eens extra. En niet alleen de liefde … We omarmden de hybride werkomgeving die kenniswerkers in staat stelt om op een flexibele manier te werken en die de bedrijfscontinuïteit stimuleert. Welke werkplek draag jij een warm hart toe?

Ontdek meer

Is jouw organisatie klaar voor hybrid working?

Nog niet zo lang geleden werkten kenniswerkers iedere werkdag in een open landschapskantoor. Geconcentreerd blijven, was geen evidentie. Vandaag eisen werknemers flexibiliteit. Een nieuwe manier van werken dringt zich op: hybrid working. Is jouw organisatie klaar voor hybrid working?

Ontdek meer