Hoe werk je veilig?

Gemotiveerde medewerkers, innovatie en flexibiliteit zijn essentieel voor elke organisatie. Technologie kan hierbij een handje helpen. Met deze nieuwsbrief brengen we je op de hoogte van de nieuwigheden op officeofthefuture.be. Veel leesplezier.

HP onderneemt op een duurzame manier. En ook jij kan duurzaam ondernemen.

Duurzaamheid staat hoog op de agenda. Ook bij HP. Want volgens HP is duurzaam ondernemen niet enkel het juiste om te doen, maar vormt het ook de basis voor innovatie en groei. Op die manier zorg je voor een betere en gezondere onderneming op lange termijn. Benieuwd welke initiatieven HP neemt op het vlak van duurzaamheid en hoe ook jij hier mee van kan genieten? We sommen ze graag even voor je op.

Lees meer 

Hoe kies je een printer voor je thuiskantoor?

Terwijl jij thuiswerkt, werken ook je buren van thuis. De ene misschien in een volledig ingericht thuiskantoor, de andere met beperktere tools in de woonkamer.
Waar je ook werkt in huis, je hebt een printer nodig. Want papier behoudt nu eenmaal zijn eigenwaarde.

Lees meer

Met HP Smart blijf je georganiseerd en productief.

Bij de familie Nasser wordt er heel wat van thuis gewerkt én ook van thuis les gevolgd. Ieder op zijn/haar eigen werk- en studeerplek met eigen tools. Enkel de HP multifunctionele printer (MFP) is gemeenschappelijk en wordt door ieder gezinslid veelvuldig gebruikt. Je kan je wel voorstellen dat het toestel iedere dag heel wat te doen heeft; zowel in de privésfeer als voor schooltaken en werkgerelateerde opdrachten. De familie Nasser ging op zoek naar een oplossing om de MFP optimaal te gebruiken vanop eender welk toestel. Benieuwd welke oplossing ze bij HP ontdekten?

Ontdek meer