Hoe werk je veilig?

Gemotiveerde medewerkers, innovatie en flexibiliteit zijn essentieel voor elke organisatie. Technologie kan hierbij een handje helpen. Met deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de nieuwigheden op officeofthefuture.be. Veel leesplezier.

Veilig en productief werken, ook thuis

Een beeld zegt vaak meer dan 1.000 woorden. Daarom hebben we de kernboodschap van the Office of the Future – veilig en productief thuiswerken met de beste tools – in een filmpje gegoten.

Lees meer

Zet vaart achter jouw werkdag met een gezonde portie buitenlucht

Het gros van de werknemers start de werkdag meestal met een strak plan en een fris hoofd. Na een voormiddag goed te hebben doorgewerkt, neemt de concentratie echter aanzienlijk af. En dus is het tijd voor pauze. Nee, hier bedoelen we niet mee dat je je neerzet in de warme en gezellige eetruimte. Maar haal een frisse neus tijdens een deugddoende middagwandeling.

Lees meer

Verandert de woon- en werkkeuze na het maximale thuiswerk?

Vandaag de dag werken we noodgedwongen anders: meer thuis, meer digitaal … Studies wijzen uit dat een deel van deze veranderingen een blijvend karakter zullen hebben. Positief neveneffect? Files ten gevolge van woon-werkverkeer zullen blijvend verminderen.

Lees meer

Het nieuwe werken en de rol van het kantoor in de toekomst: de visie van een expert

De term ‘het nieuwe werken’ is alomtegenwoordig. Waarvoor die term staat? Eender waar op een efficiënte manier werken met de juiste technologie. Benieuwd hoe deze nieuwe manier van werken werkt en welke rol het kantoor in de toekomst zal spelen? Koen Van Beneden – Managing director HP België & Luxemburg – licht het toe tijdens een interview met Inetum-Realdolmen.

Lees meer