HP raadt Windows 10 Pro aan.

Gemotiveerde medewerkers, innovatie en flexibiliteit zijn essentieel voor elke organisatie. Technologie kan hierbij een handje helpen. Met deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de nieuwigheden op officeofthefuture.be. Veel leesplezier.

Winnaar van de wedstrijd ‘Week van de mobiliteit’

Proficiat aan de winnaar Sofie Beerts! Zij werkt vanaf nu thuis even productief als op kantoor. Zij won een prachtige thuiswerkplek van HP & Pami tijdens de Week van de Mobiliteit.

Lees meer

Managed Print Services van HP: zoveel meer dan alleen maar printen

De tijd dat we een printer enkel gebruikten om documenten af te drukken en we geen idee hadden van de kosten, is voorbij. Als bedrijf heb je een all-in-one nodig die bovendien deel uitmaakt van een veilige printomgeving. Met Managed Print Services (MPS) van HP creëer je zo een veilige en controleerbare printomgeving. Uiteraard met het beste apparaat. Wat MPS voor jou doet en welke voordelen deze service biedt aan de moderne werkomgeving? Dat ontdek je hier.

Lees meer

HP past de theorie van the Office of the Future in de praktijk toe

In het kader van de Week van de Mobiliteit en de nationale thuiswerkdag werden enkele HP-medewerkers geïnterviewd. HP schetst in the Office of the Future een moderne werkomgeving waarvan het thuiskantoor deel uitmaakt, maar past HP zelf die theorie toe en hoe voelen de werknemers er zich bij? Ontdek er meer over.

Lees meer

HP Sure Sense zet artificiële intelligentie in tegen ongekende malware

Elke minuut bedreigen 9 nieuwe malware-varianten computers en hun netwerk.* Om een stuk malware te kunnen identificeren, creëren antivirusprogramma’s een virushandtekening. De virusscanner scant elke code die de pc binnenkomt en vergelijkt die met de kwaadaardige codes die vastgelegd zijn in die virushandtekeningen. Volledig onbekende varianten glippen echter door de mazen van het net.

Lees meer

*GDataSecurity, Malware Top 10 in 2019: Attacks every few seconds