HP raadt Windows 10 Pro aan.

Gemotiveerde medewerkers, innovatie en flexibiliteit zijn essentieel voor elke organisatie. Technologie kan hierbij een handje helpen. Met deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de nieuwigheden op officeofthefuture.be. Veel leesplezier.

Geconcentreerd werken: moeilijker dan je denkt

We worden voortdurend afgeleid. Horen we geen collega op de achtergrond of zien we geen notificatie van een binnenkomende e-mail, dan tobben we over iets waardoor we niet met volle aandacht aan onze taak werken. Kortom, afleiding is alomtegenwoordig. Hoe zit dat nu juist en wat kun je hieraan doen?

Lees meer

Surf veilig met HP Sure Click

Onderzoek heeft uitgewezen dat 81 procent van de IT-managers het surfen op onbeveiligde sites ziet als de primaire bron van online aanvallen. Aanvallers gaan bovendien steeds geavanceerder te werk. Onveilige websites zien er steeds veiliger en betrouwbaarder uit, het risico op besmetting wordt zo steeds groter.

Lees meer

Hou je to-dolijst te doen

Ben jij ook zo iemand die zweert bij een to-dolijst? In een oogopslag weet je wat je te doen staat. En nadat je een taak afwerkte, schrap je deze met plezier van jouw lijst. Bovendien kun je complexere taken opdelen in subtaken waardoor deze stapsgewijs afgewerkt kunnen worden. Klinkt simpel, maar dat is het niet. Voor je het weet loopt je to-dolijst de spuigaten uit en verhoogt jouw stressniveau. Hoe hou je de to-dolijst binnen de perken?

Lees meer

HP Sure Run bewaakt de kritische besturingsprocessen

Het beveiligen van bedrijfsgegevens en persoonlijke informatie is en blijft een constante zorg. Cybercriminelen passen steeds gesofisticeerdere technieken toe om zich toegang te verschaffen tot de netwerken van bedrijven en organisaties. Windows 10 Pro biedt een uitgebreide ingebouwde en doorlopende bescherming waarop je kunt vertrouwen. Ook HP heeft een aantal ingebouwde beveiligingen die je notebook beschermen.

Lees meer