Beste werkgever

Wie had begin dit jaar gedacht dat de kantoordeur een tijdlang op slot ging en we massaal en maximaal thuis zouden werken? Wat de eerste weken misschien een beetje onwennig aanvoelde (geen Kaat meer naast mij waarmee ik snel even overleg kan plegen, geen gezellige koffiemachinegesprekken meer met Jan en Ilse …), voelt ondertussen vertrouwd. Het is een verademing om te kunnen focussen op de dagelijkse taken (en niet afgeleid te worden door collega’s) en werken en leven in elkaar te laten overlopen. Er is echter nog wel iets waar jij, beste werkgever, me mee kan helpen. En aangezien het weer bijna Kerstmis is en de eindejaarscadeautjes gekocht worden, dacht ik dus van je mijn verlanglijstje te bezorgen. Zou je me kunnen voorzien van een volledig uitgerust thuiskantoor, beste werkgever?

Mijn verlanglijstje: een volledig uitgerust thuiskantoor

Mijn kantoordesk is voorzien van een computer met groot scherm en de nodige accessoires. Mijn thuiswerkplek is net dat tikkeltje anders … Ook thuis droom ik van een volledig uitgerust thuiskantoor om veilig en productief te werken. Daarom vraag ik je, beste werkgever, of je me kunt voorzien van een volledig ingericht thuiskantoor, met de beste tools en technologieën? We mochten ons nieuwjaarscadeautje dit jaar zelf kiezen, toch?

HP EliteBook: picture perfect in een volledig uitgerust thuiskantoor

Je weet, beste werkgever, dat ik heel wat tijd besteed aan research. En dat doe ik nu eenmaal het liefste in onze veranda. Een lichtrijke plek waar ik volledig tot rust kom en in opperste concentratie de meest ingewikkelde dossiers bestudeer. Een convertible notebook met touch en anti-glare, zoals de HP EliteBook, zou me hier perfect in kunnen ondersteunen. Wist je trouwens dat de HP Elite pc’s bijzonder veilig zijn? Ze bestaan namelijk uit verschillende beschermingslagen die malware herkennen en die ook voor een veilig herstel kunnen zorgen. Op die manier krijgen cybercriminelen geen enkele kans om onze bedrijfsdata te pakken te krijgen én ondervind ik geen hinder moest er zich toch een probleem stellen. Je gelooft me niet? Neem hier dan maar eens een kijkje. Jij bent toch ook een voorstander van veilig en productief werken?

HP EliteDisplay: onmisbaar in een volledig uitgerust thuiskantoor

Een notebook die beantwoordt aan mijn persoonlijk takenpakket is bij structureel thuiswerken essentieel, maar ook een tweede scherm is een absolute must-have. Als het even kan dan liefst een scherm dat over de nieuwste HP Eye Ease-technologie beschikt. Je weet wel, de technologie waarbij enkel de schadelijke blauwtinten gefilterd worden waardoor de andere kleuren op hun beurt mooi tot hun recht komen. Ken je deze geavanceerde technologie nog niet? Hier vind je alvast wat meer uitleg. Omdat mijn ogen de HP Eye Ease-technologie nodig hebben en omdat ik af en toe graag rechtstaand werk, kies ik een HP EliteDisplay om mijn gedroomde home office mee uit te rusten. Want ik streef naar een volledig uitgerust thuiskantoor met de beste tools en technologieën om veilig en vlot te werken.

Op naar een hybride werkomgeving

Met de beste tools en technologieën, beste werkgever, kan ik overal het beste van mezelf geven. Of dat nu in mijn volledig uitgerust thuiskantoor, onderweg of in the office is. Want we evolueren naar een hybride werkomgeving waarin we eender waar kunnen werken met de beste tools en technologieën, toch? Ik ontdekte er heel wat over in the Office of the Future van HP.

Laten we er in 2021, met de beste tools en technologieën, voor zorgen dat de bedrijfscontinuïteit gegarandeerd wordt en dat er productiever dan ooit gewerkt wordt.

Bedankt beste werkgever!

Groetjes

Eva van het sales team

PS: Ik mis de lekkere koffie op kantoor … Een pak heerlijk geroosterde Colombiaanse koffiebonen maakt mijn thuiskantoor helemaal af.