Bij de familie Nasser wordt er heel wat van thuis gewerkt én ook van thuis les gevolgd. Ieder op zijn/haar eigen werk- en studeerplek met eigen tools. Enkel de HP multifunctionele printer (MFP) is gemeenschappelijk en wordt door ieder gezinslid veelvuldig gebruikt. Je kan je wel voorstellen dat het toestel iedere dag heel wat te doen heeft; zowel in de privésfeer als voor schooltaken en werkgerelateerde opdrachten. De familie Nasser ging op zoek naar een oplossing om de MFP optimaal te gebruiken vanop eender welk toestel. Benieuwd welke oplossing ze bij HP ontdekten?

HP Smart

HP ontwikkelde HP Smart, een handige en zeer gebruiksvriendelijke applicatie waarmee je georganiseerd en productief blijft. Want met deze app print, scan en deel je naar je HP-printer. En dat gewoon vanop je pc, tablet of smartphone; wanneer jij het wil en waar je ook bent. Deze app vormt de perfecte oplossing; ook voor de familie Nasser.

In het kort

Wat HP Smart je te bieden heeft?

  • Scannen met je camera.
    Je kan op een zeer eenvoudige manier bestanden scannen met behulp van de camera van jouw toestel. Deze bestanden deel je dan in de cloud of via e-mail. En dat is nog niet alles: HP Smart optimaliseert de afbeelding en maakt het mogelijk om deze snel op te slaan of te verzenden.
  • Print documenten en foto’s.
    Printen ging nog nooit zo gemakkelijk. Je bekijkt het voorbeeld via de app en drukt het af op jouw persoonlijke of zakelijke printer.
  • Bespaar tijd met shortcuts.
    Met één druk op de knop maak je snelkoppelingen zodat je repetitieve taken sneller kan uitvoeren.

Een welgekomen tijdwinst in drukke tijden

Meneer en mevrouw Nasser getuigen: ‘Wij werken als dossierbeheerder en creatief assistente en maken dus zeer veel gebruik van onze MFP. Ook onze kinderen – die momenteel half- en voltijds thuis les volgen – moeten dagelijks documenten afdrukken, scannen en kopiëren. Vooraleer HP Smart in ons leven kwam, verliep het printen, kopiëren en scannen nogal chaotisch. Nu installeerden we HP Smart op ieder device en kan elk gezinslid er vlot gebruik van maken; wanneer het hem of haar het beste past. Je kan je niet voorstellen hoeveel tijd we hier iedere dag mee winnen. Want met HP Smart blijf je georganiseerd en productief.’

HP Roam for Business voor mobiele werknemers

Ook voor mobiele werknemers ontwikkelde HP een soortgelijke app: HP Roam for Business. Want mobiele werknemers hebben ook onderweg nood aan printondersteuning. Met HP Roam for Business zetten ze hun printopdrachten al klaar; waar ze ook zijn. Zodra ze dan in de buurt zijn van een HP-bedrijfsprinter, ontvangen ze een melding en kunnen ze hun printopdrachten vrijgeven en bijgevolg hun prints ophalen. Meer weten over HP Roam for Business? Neem dan hier een kijkje.