Gratis upgrade naar Windows 11 wanneer dit beschikbaar is1

Power users zoals architecten, grafisch vormgevers en anderen snakken naar vrijheid. De vrijheid om te werken waar ze willen; net als hun collega-kenniswerkers. Tot voor kort werd dit als quasi onmogelijk geacht gezien hun nood aan rekenkracht. HP ZCentral vormt dé oplossing.

Rekenkracht op afstand

HP en NASA ontwikkelden samen HP ZCentral. HP ZCentral biedt power users ook op afstand de extreme performantie die ze nodig hebben. Hoe dat in zijn werk gaat? Power users kunnen vanop afstand in alle veiligheid en zonder gedoe workstations overnemen. Zo nemen ze de rekenkracht over met eender welk device en lijkt het wel alsof ze op de workstation zelf werken, maar dan op afstand. Benieuwd naar nog meer info? Bekijk deze Tech Talk-video met Mickel Van Den Bussche (HP Value Solutions Product Manager).

Windows 11 Pro is ontworpen voor hybride werken

Het is duidelijk: vandaag willen werknemers op een hybride manier werken; of het nu gaat om kenniswerkers of power users. Ze willen zelf hun werkplek bepalen en eender waar veilig en productief aan de slag gaan zonder enige vorm van beperking. Het goede nieuws? Uit onderzoek van Gartner blijkt dat 82 % van de werkgevers wereldwijd de mogelijkheid zal bieden om af en toe remote te werken. Daar kan Windows 11 Pro bij helpen want het biedt een eenvoudig, krachtig ontwerp en nieuwe functies om de productiviteit en focus van werknemers te verbeteren.

1 De Windows 11-upgrade wordt tussen eind 2021 tot begin 2022 uitgerold voor apparaten die ervoor in aanmerking komen. De timing verschilt per apparaat. Voor bepaalde functies is specifieke hardware vereist (zie aka.ms/windows11-spec). Apparaat wordt geleverd met Windows 10 en een gratis upgrade naar Windows 11 of wordt geleverd met Windows 11 voorgeïnstalleerd.

In de kijker: HP ZBook Studio met kant-en-klare-krachtige beveiliging

Speciaal voor power users ontwikkelde HP Mobile Z: een reeks krachtige, mobiele toestellen. De HP ZBook Studio is bijvoorbeeld ideaal voor architecten en grafisch vormgevers en laat hen toe om grote bestanden te verwerken zonder enig prestatieverlies. Wist je trouwens dat pc’s met beveiligde kern – zoals de HP ZBook Studio – de veiligste Windows-pc’s ooit zijn, met kant-en-klare krachtige beveiliging die proactief werkt om infecties te voorkomen, informatie beschermt en beveiliging een stuk minder ingewikkeld maakt? De specificaties van de krachtige HP ZBook Studio met NVIDIA® Quadro® professionele grafische kaart op een rijtje:

  • 4K-laptopscherm
  • Intel® Core™ i9 processor
  • Windows 10 Pro (gratis te upgraden naar Windows 11 Pro¹)
  • Dun ontwerp: vanaf 1,7 kg
  • Langere batterijlevensduur
  • Video processing in no time
  • Tot NVIDIA® Quadro RTX™ 5000 met Max-Q-ontwerp

Ga jij als power user binnenkort ook eender waar aan de slag zonder in te moeten boeten aan rekenkracht?