Hoe werk je veilig?

We werken waar we willen. Gewoon omdat het kan dankzij de Windows 10 Pro secured-core pc’s, maar ook omdat we het nodig hebben. Mobiel werken, kan soms veel van je notebook vragen. De HP Elite pc’s zijn daarom niet alleen compact, stijlvol en innovatief ontworpen. Ze voldoen bovendien aan meerdere militaire betrouwbaarheidsspecificaties en ze hebben maar liefst 115.000 uur aan extra tests moeten ondergaan. Elegant vanbuiten? Zeker. Robuust vanbinnen? Absoluut! Benieuwd aan welke veeleisende militaire tests de HP EliteBooks onderworpen worden? Neem hier een kijkje of lees hieronder meer.

1. Triltest

Deze test simuleert de trillingen van meer dan 1.500 kilometer landtransport, omdat je HP EliteBook zo mobiel moet zijn als jij zelf bent.

2. Stoftest

Er wordt zes uur lang continu stof op een systeem geblazen om te zorgen dat de interne en externe onderdelen blijven werken in extreme omstandigheden.

3. Hittetest

De robuuste zakennotebook wordt in een oven op 60° C gebakken om extreme hitte te simuleren, zodat je HP EliteBook ook zal werken wanneer hij een hele dag in een hete auto heeft gelegen.

4. Hoogtetest

De notebook wordt in een testruimte geplaatst waarin de druk op een hoogte van ruim 4.500 meter wordt gesimuleerd. Dus of je nu in de bergen bent of in een helikopter zit, je HP EliteBook kan de uitdagingen van je werkomstandigheden altijd aan.

5. Temperatuur schoktest

De notebook wordt blootgesteld aan snelle temperatuurwisselingen van meer dan 10° C binnen één minuut. Je kunt gewoon door blijven werken, ook als je van een gekoelde binnenruimte naar een bouwplaats gaat.

6. Mechanische schoktest

De HP engineers laten de notebook in zes verschillende richtingen stoten in een reeks van in totaal 18 mechanische schokken. Dit zorgt ervoor dat de HP EliteBook de belasting van continu reizen kan ondergaan.

Kwaliteit zit in HP’s DNA

Uiteraard worden niet enkel de HP Elite pc’s – die voorzien zijn van Windows 10 Pro om overal productief en veilig te werken – aan deze veeleisende militaire tests onderworpen. Ook andere toestellen ondergaan dezelfde zware tests. De reden? HP streeft via Windows 10 Pro naar topkwaliteit in al zijn toestellen. Windows 10 Pro-pc’s met beveiligde kernen1 bieden een geïntegreerd hardware- en softwareplatform dat een extra beveiligingslaag onder het besturingssysteem toevoegt, waardoor firmware-aanvallen nu en in de toekomst worden voorkomen. Zo kunnen gebruikers zeker zijn van de beste ondersteuning en een premium kwaliteit, waar ze ook werken.

Wil je hier nog meer over weten? Neem hier dan zeker een kijkje.

1. Pc’s met beveiligde kernen vereisen een specifieke configuratie om de meest hoogwaardige bescherming tegen aanvallen volledig tot uiting te laten komen.