Mobieler werken zit al een tijdje in de lift, maar de toekomst van het werken is ondertussen veel breder dan werken waar je wil.

Deze evolutie wordt verder uitgewerkt in ‘The Office of the Future’, een concept van HP dat de verschillende aspecten van het nieuwe werken bundelt en schrijft aan het verhaal van de toekomst. Daarom wordt mobielerwerken.be vanaf nu officeofthefuture.be.

Een nieuwe werkcultuur

We kunnen het niet ontkennen: tijden veranderen en zo ook onze manier van werken die heel anders is dan de afgelopen jaren. Onderzoek toont aan dat niet alleen onze verantwoordelijkheden steeds meer uitbreiden, ook ons takenpakket wordt complexer en onze manier van denken evolueert mee. Dit voedt het verantwoordelijkheidsgevoel van de werknemers waardoor ze zich meer verbonden voelen met hun werk en bijgevolg ook meer betrokkenheid tonen.

Gemotiveerde medewerkers, innovatie en flexibiliteit zijn essentieel voor elke organisatie. Technologie kan hierbij een handje helpen. The Office of the Future zet het individu en zijn rol binnen de organisatie centraal en informeert over gepaste toestellen en oplossingen. Als graficus heb je een andere notebook nodig dan als receptionist. Activity Based Workspaces delen de kantoorruimte dan weer optimaal in. Een complex dossier doornemen gaat beter in een stille ruimte, toch?

De toekomst begint vandaag

The Office of the Future kijkt dus naar het geheel en zorgt ervoor dat je altijd, overal, met de beste en juiste tools optimaal en veilig kunt werken. Zo evolueren we van een work-life-balance naar een work-life-blend waarbij de verschillende generaties op de werkvloer in de beste omstandigheden kunnen (samen)werken. Op officeofthefuture.be vind je dus nog steeds tips terug over mobiel werken, maar ook zo veel meer.

Start vandaag jouw toekomst en schrijf met the Office of the Future jouw eigen succesvolle verhaal!