De HP ZBook-familie combineert kracht en een licht design op een unieke manier. Speciaal voor zij die vaak onderweg én zeer veeleisend zijn.

Powered by Intel®

Mobile Z

HP ZBook Studio

Ideaal voor architecten en grafisch vormgevers om grote bestanden te verwerken zonder prestatieverlies. De HP ZBook met Intel® Core™ i9 processor laat je toe overal geconnecteerd te zijn.

Ontdek meer

HP ZBook Firefly

Laat je inspiratie de vrije loop met de HP Firefly (beschikbaar in 14″ en 15″), ook als je onderweg bent. Deze toestellen blinken uit in mobiliteit en flexibiliteit. Verhoog je productiviteit en neem je HP Firefly onder de arm.

Ontdek meer

HP ZBook Power

Opmerkelijke prestaties hoeven niet duur te zijn. De HP ZBook Power is HP’s meest betaalbare mobiele workstation en dus jouw ideale partner om al jouw creaties feilloos te ondersteunen. Laat je inspiratie de vrije loop!

Ontdek meer

HP ZBook Fury

Werk vlot met de meest veeleisende apps dankzij deze ultieme krachtpatsers. Ongezien krachtige en lichte notebooks die presteren zoals een desktop workstation en enorme uitbreidingsmogelijkheden bieden. Productief en performant.

Ontdek meer